Annonce
Ugeavisen Svendborg

Millioner til mere tryghed

Svendborg Admirals har fra TrygFonden modtaget støtte til nyt sikkerhedsudstyr. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Nye donationer fra TrygFonden har fundet vej til Sydfyn.
Annonce

Svendborg: TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har netop doneret 7.591.461 kroner til projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Heraf er 2.992.726 kr. målrettet indsatser på Fyn og øerne.

TrygFonden arbejder, ifølge en pressemeddelelse, blandt anden for at forebygge ulykker tæt på danskernes hverdag. Fokus er på ulykker på, i og ved vand, i trafikken og i forhold til brand. For at øge sikkerheden, hvor mennesker og vand mødes, har Thurø Sejlklub modtaget 25.000 kroner til indkøb af sikkerhedsudstyr.

Inden for området sundhed arbejder TrygFonden for, at flere skal leve et længere liv præget af så få fysiske og psykiske gener som muligt. På Fyn og øerne har Svendborg Sygehus OUH sammen med Svendborg Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune modtaget ikke mindre end 750.000 kroner til projekt "Demenskort".

Endvidere har Svendborg Bibliotek modtaget 7500 og Svendborg Admirals 10.000 kroner til støtte til førstehjælpskurser eller sikkerhedsudstyr.

Med trivsel som omdrejningspunkt ønsker TrygFonden også at hjælpe flere til at realisere deres potentialer og give alle en plads i et positivt fællesskab. Derfor har Red Barnets Familieoplevelsesklub i Svendborg modtaget 45.000 kroner til en sommerlejr i 2021.

Annonce

Tre lokale med i råd

TrygFonden varetager TryghedsGruppens almennyttige arbejde. TryghedsGruppen er hovedejer i forsikringsselskabet Tryg og skaber værdi og tryghed gennem investeringer og almennyttige uddelinger, oplyses det i pressemeddelelsen.

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark består af 15 demokratisk valgte kandidater. Sammen med repræsentanterne fra de øvrige fire regioner udgør de TryghedsGruppens øverste myndighed og har blandt andet indflydelse på de midler, TrygFonden hvert år uddeler til adskillige landsdækkende og regionale projekter.

Med i rådet for Region Syddanmark er Allan Kruse, Dennis Ørsted Petersen og Lars Erik Hornemann, alle fra Svendborg.

Næste frist for ansøgning om midler hos TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark er den 1. marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce