Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Modellerne fik ikke helt fri alligevel, selvom modeshowet blev aflyst. Foto: Tine Lorentzen/Salon Tidsånd
Modeshow blev aflyst hos Salon Tidsånd, men her kommer billeder af det, der skulle have været.

Svendborg: Den 26. september skulle Salon Tidsånd på på Glarmestervej 4 have afholdt et vintage-modeshow i forbindelse med Citaslowdagen.

Hele arrangementet blev dog aflyst grundet corona, men så fik ejerne en fiks idé.

- Vi valgte i stedet at lave vores eget lille photoshoot med fire af de skønne damer, der skulle gå model, og synes bestemt ikke, at læsere af Ugeavisen Svendborg skal snydes for de fine billeder, lyder det i en pressemeddelelse fra ejerene Mette Line Wøldike Kristensen og Ditte Leth Lindberg.

De forskellige vintage kjoler og tilbehøret blev alligevel vist frem på sin vis. Foto: Salon Tidsånd/Tine Lorentzen

Salon Tidsånd er blandt andet en samling af vintagekjoler og accessories fra 1920'erne og op til 80'erne, her er hatte, handsker, tasker, nylonstrømper og andet tilbehør.

22. februar åbnede Ditte Leth Lindberg og Mette Line Wøldike Kristensen Salon Tidsånd på Glarmestervej 4 i Svendborg. Foto: Salon Tidsånd/Tine Lorentzen

I salonen finder man også kjoledesigns syet af Mette Line Wøldike Kristensen. Hun, som også arbejder med ordblinde og voksenundervisning, stod i otte år bag "Fru Wøldikes Kjolesalon" på adressen, hvor Mette Line Wøldike Kristensen selv bor med sin familie.

Salon Tidsånd er tænkt som en ramme for et kreativt samarbejde, der efterhånden har en del år på banen. Begge indehavere, Mette Line Wøldike Kristensen og Ditte Leth Lindberg, har en forkærlighed for vintagekjoler, og er uddannet inden for formgivning og design på henholdsvis Designskolen i Kerteminde og på Haandarbejdets Fremmes Seminarium. Foto: Salon Tidsånd/Tine Lorentzen

Ditte Leth Lindberg, der arbejder på et aktiveringscenter, har tidligere stået bag Butik Se Min Kjole i Ribers Gård i Møllergade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce