Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mors Dag: Vind makeover og cafebesøg til dig og din mor

Det er igen Helle Baumann Jensen og resten af af holdet i Art of Hair, der står for håret, når mor og datter med Ugeavisen Svendborg kan vinde en makeover. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Månedens Makeover har de seneste tre år været et populært indslag her i Ugeavisen Svendborg, hvor knap 30 kvinder (og en enkelt mand) har vundet og efterfølgende blevet præsenteret med et nyt look.

Ved årsskiftet valgte vi dog at holde en pause med konceptet, da vi her på Ugeavisen vil bruge de journalistiske kræfter på andre projekter, bl.a. en ny udgave af Månedens Makeover, som vi nu er klar til at præsentere:

I stedet for en månedlig makeover laver vi således de kommende par år "Kvartalets Makeover", hvor to personer på samme tid får mulighed for at vinde en makeover - og som noget nyt: En afsluttende frokost på Café Citronen i Brogade.

De fire makeovers har følgende fire overskrifter: Mors Dag, Filmgalla, Julefrokost og Valentines Day.

I Mors Dag-konkurrencen, som løber af stablen nu, kan en datter vinde en makeover til sin mor og sig selv. Filmgalla (i forbindelse med filmfesten Svend til august) og Julefrokost (til november/december) kan vindes af et par veninder, mens Valentins Day (februar 2021) er forbeholdt kærestepar/ægtepar.

Præmierne er hver gang til begge personer: Ansigtsbehandling, klip og hårfarve, gavekort på 2x500 kroner til en tøjbutik samt mad og drikke på Café Citronen.

Selvom det er de få, der har mulighed for at vinde, så håber jeg, at mange har lyst til at deltage i konkurrencen, som foregår på vores side på Facebook. Her har vi allerede lagt et opslag ud til Mors Dag-konkurrencen, hvor man (en datter) skal begrunde, hvorfor hendes mor har fortjent at vinde en makeover. Konkurrencen slutter mandag den 6. april, og vinderne får deres makeover torsdag den 30. april. Slutresultatet præsenteres i avisen den 5. maj som optakt til Mors Dag søndag den 10. maj.

Senere på året kommer vi løbende med nærmere information vedrørende de tre øvrige makeovers.

Du skal være opmærksom på, at du og din mor skal være indstillet på, at der skal ske et synligt skifte i jeres look. Hvis I blot ønsker at få lidt lyse nuancer i håret eller få klippet to centimeter af det i forvejen lange hår, er dette ikke nok til at deltage i en makeover.

Det er igen de dygtige frisører i Art of Hair Intercoiffure i Tinghusgade), der står for hårdelen:

- Vi vægter det ægte professionelle håndværk ekstremt højt. Vi stiller hver dag store krav til os selv og vores faglige niveau. For os er det at være frisør og vores hverdag ikke bare et job, men en livsstil, siger salonindehaver Helle Baumann Jensen og fortsætter:

- Er du lidt træt af dit hår? Trænger håret til nye farver? En ny og mere moderne kant? Skal håret være mere klassisk, skal det sprælle - eller er du bare i hårkrise, så står vi klar med gode råd til vinderne i konkurrencen, men også til alle andre interesserede, siger hun.

Velværehuset Bodyguide på Torvet vil på cirka 1½time lave en ansigtsbehandling på vinderne og lægge en makeup.

- Allerede i 20 års-alderen begynder huden at ældes betydeligt. Derfor er det vigtigt at hjælpe huden med at genopbygge sig selv ved hjælp af gode produkter.
I en plejende ansigtsbehandling med naturprodukter giver vi en grundig vejledning i pleje af netop din hudtype, fortæller indehaver Rikke Møller, som tilbyder vinderne afrensning og dybderensning, hvor hudorme, talgknopper, døde hudceller m.m. bliver fjernet effektivt, så huden får luft og optager virkestofferne i produkterne optimalt.

- I Bodyguide tilbyder vi mange former for specielle ansigtsbehandlinger, alt efter behov og ønsker, siger Rikke Møller.

Vinderne bliver klædt på af Trydes Andrés i Gerritsgade, mens dagen som nævnt afsluttes med lidt mad og drikke hos Café Citronen i Brogade.Det er igen Rikke Møller fra Bodyguide, der står for ansigtsbehandlingerne. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Det er Luise Lundsgaard fra Trydes Andrés, som finder smart tøj til vinderne. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Efter overstået makeover får vinderne noget godt spise og drikke i Café Citronen, hvor Jesper Ringsmose er vært. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce