Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mr. Hardis åbner webshop

Mr. Hardis-indehaverne, Jesper Rasmussen og Steffen Nielsen, har etableret en webshop, hardis-shop.dk, hvor man hurtigt let og hurtigt kan købe moderigtigt herretøj. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Man kan nu købe tøj i Mr. Hardis via webshoppen hardis-shop.dk
Annonce

Svendborg. Den har været planlagt og under udvikling i et stykke tid, og nu kan Mr. Hardis, herretøjsforretning i Møllergade, nu byde velkommen til sin nyetablerede webshop, hardis-shop.dk.

- Hele coronasituationen har sat skub i vores udvikling, hvad angår webshoppen, for det har jo under krisen vist sig, at nethandlen vinder frem, fordi mange har været bange for at bevæge sig ind til i byen og ind i forretningen, selvom vi naturligvis overholder alle myndighedernes krav til afstand og brug af mundbind.

- Flere af vores kunder har i den forbindelse efterspurgt en webshop, hvor de kunne købe vores produkter og efterfølgende få dem tilsendt. Det er de ønsker og den efterspørgsel, som satte skub i vores udvikling af en webshop, forklarer medindehaver Jesper Rasmussen, som glæder sig over, at kunne give kunderne denne ekstra service.

- Stort set alle vores varer kan nu købes via webshoppen, og hvis der er tale om gaver, kan vi efterfølgende pakke tøjet pænt ind, så man blot skal ind og afhente gaven, som ligger klar - eller man kan få sine varer sendt til døren, hvis man ønsker det, forklarer Jesper Rasmussen.

Han fortæller, at det er planen, at erhvervsafdelingen med sit profiltøj med tiden også kommer med i webshoppen.

Annonce

Stort potentiale

Jesper Rasmussen, som i snart 20 år har dannet makkerpar med Steffen Nielsen i den lokale detailhandel, ser frem til, at forretningen nu har et ekstra ben at stå på.


Flere af vores kunder har i den forbindelse efterspurgt en webshop, hvor de kunne købe vores produkter og efterfølgende få dem tilsendt. Det er de ønsker og den efterspørgsel, som satte skub i vores udvikling af en webshop.

Jesper Rasmussen


- Webshoppen har stort potentiale og skal jo være med til både at få nye og fastholde kunder, og her tænker jeg for eksempel på de mange turister, som hvert år gæster vores butik. Turister har ofte spurgt til en webshop, så de også kunne bruge os efter endt ferie på Sydfyn, og den mulighed har de fået nu, siger Jesper Rasmussen.

Mr Hardis har tidligere vundet i Best of Svendborg for god service i den fysiske butik - nu er den også at finde på nettet. Arkivfoto

- En webshop som supplement til selve butikken er den helt rigtige vej at gå i denne digitale tidsalder, men jeg vil gerne understrege, at den ikke kommer til at ændre noget ved den gode service, vi er kendt for i butikken, for den fortsætter uændret, siger Jesper Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce