Annonce
Ugeavisen Svendborg

MTB-kvinder støtter og udfordrer hinanden

Et udvalg af de kvindelige medlemmer i Svendborg MTB Klub, som byder nye kvinder velkommen til sjov motion, frisk luft og socialt samvær. Pr-foto
Svendborg MTB Klub er en af de få klubber på Sydfyn, der tilbyder undervisning til kvinder på rene kvindehold - nye hold starter den 12. april.

Svendborg: Er du en af de kvinder, der er blevet bidt af at sidde på en mountainbike (MTB) og kører rundt på sti og spor i de smukke skove på Sydfyn?

Måske cykler du alene og savner følgeskab af andre kvinder med samme interesse? Måske er du lidt usikker, når du skal passere forhindringerne i sporene? Måske er du klar til at lære mere?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene, så er der svar og hjælp at hente i

Svendborg MTB Klub, som er en af de få klubber på Sydfyn, der tilbyder undervisning til kvinder på rene kvindehold af dygtige og dedikerede kvindelige trænere og hjælpetrænere.

- Vi kvinder er alle forskellige, men vi oplever i vores gruppe, at vi er rigtig gode til at løfte hinanden, til at støtte, heppe og rose hinanden. Vi tør mere, når vi kan se, at andre kvinder tør lave et hop, køre over en smal bro eller køre ned ad en stejl skråning.

- Dette er også grunden til, at vi i Svendborg MTB Klub har prioriteret kvindelige trænere til de rene kvindehold.  Der opstår et helt andet læringsrum, når det er kvinder, der underviser kvinder, fortæller Jette Sielemann, en af initiativtagerne til kvindeholdet.

Annonce

Motion og hygge

Træningen for kvinderne starter den 12. april, og i år kan man i Svendborg MTB Klub tilbyde hele tre hold: Begynder, fortsætter og øvede.

- Det kan være svært for mange kvinder at komme afsted på grund af de mange forpligtelser, som familien giver, men vi har lagt kvindeholdene samtidig med klubbens børnehold, så det bliver nemmere at komme afsted.


Vores udgangspunkt for kvindeholdene er motion, hygge og det sociale fællesskab samt at få flere kvinder trygt og sikkert ud på sti og spor, så vi får endnu større glæde ved at cykle.

Jette Sielemann


- Vores udgangspunkt for kvindeholdene er motion, hygge og det sociale fællesskab. Vi har stor fokus på sikkerhed og tryghed, og træningen vil blive differentieret i forhold til niveauet i den fremmødte gruppe, forklarer Jette Sielemann, som kommer med følgende opfordring:

Er du i tvivl, om det er noget for dig at køre på et af kvindeholdene, så mød op og kør med en gang eller to, før du beslutter dig for et eventuelt medlemskab af  Svendborg MTB Klub.

På Svendborg MTB Klubs hjemmeside, www.svendborgmtb.dk, kan man se det store udvalg af hold til både børn, ungdom og herre samt læse om de mange tilbud, som Svendborg MTB Klub tilbyder ved medlemskab.

Man kan også ringe og få en snak med en af de kvindelige trænere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce