Annonce
Ugeavisen Svendborg

Musikalske brødre med nye strenge

Jonas og Peter Hellerstedt har slået sig sammen i duoen "Gamle drenge med nye strenge”, som har debutkoncert på Strandlyst den 12. september. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Til sammen har de to sydfynske brødre, Jonas og Peter Hellerstedt, spillet musik i over 60 år, hvilket er foregået i mange forskellige konstellationer og genrer.

Nu har brødrene slået sig sammen i duoen "Gamle drenge med nye strenge”, hvor de fortolker klassikere, de har samlet op undervejs i de mange forskellige bands, de har spillet i.

I deres musikalske værksted giver de sangene deres eget touch, der, ifølge en pressemeddelelse, ender i et rent og nøgent autentisk udtryk.

Det kan således blive en rytmisk og festlig musikalsk aften, når de to brødre indtager scenen på Strandlyst lørdag den 12. september kl. 22.30.

De kommer i hvert fald bevæbnet med strenge, stemmer, godt humør og en aldeles farverig palet af sange fra 50’erne og op til i dag, så er det kun op til publikum at tage med på turen igennem de to brødres musikalske bagkatalog.

Klavess Larsen er dene aften med på percussion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce