Annonce
Ugeavisen Svendborg

Musikalske vingefang

Vingefang kan tirsdag den 15. september opleves på Arne B i en koncert arrangeret af musikforeningen Folk for Folk. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Der er tirsdag den 15. september kl. 20 på Arne B lagt op til en musikalsk nærværende aften, når de tre unge multiinstrumentalister i trioen Vingefang udfolder sig på scenen.

Vingefang tager, ifølge en pressemeddelelse, publikum med på en  rejse fra nordiske toner, over stemningsfulde franske viser, til brasilianske rytmer.

Gruppen har en forkærlighed for det multikulturelle, og brugen af instrumenter afspejler deres opfindsomhed. For eksempel bruges violinen som en slags guitar, stemmerne som en groovy basfigur og kroppen som percussioninstrument.

Størstedelen af musikken er skrevet af musikerne selv, og de er Lene Høst, vokal, guitar, klaver og percussion, Maja Freese, cello og vokal, samt Miriam Ariana, vokal, violin, bratsch og percussion

Vingefang har blandt andet optrådt ved Tønder Festival, Musik over Præstø Fjord, Circus Amok, Århus Folk Festival, Cph World Music Festival, Forro Marathon Freiburg og Cph Jazz Festival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce