Annonce
Ugeavisen Svendborg

Niels Kildelund nomineret for uvurderlig arbejdsindsats

Niels Kildelund er er kandidat til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder 2020" på Fyn. Foto: Poul Erik Andersen
Niels Kildelund fra GOG Håndbold er nomineret til Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn.
Annonce

Gudme: Niels Kildelund er kandidat til prisen ”Årets Frivillige Idrætsleder 2020”. Vinderen modtager en statuette designet af kunstneren Jens Galschiøt samt et gavekort på 10.000 kroner.

Prisen hylder den enorme frivillige indsats, de frivillige idrætsledere yder i de fynske idrætsforeninger. Vinderen bliver afsløret under Fynske Bank Sportsugen, som afholdes i uge 3 forskellige steder på Fyn. Sportsugen er en nytænkning af idrætsfestivalen Fynske Bank Sportslørdag, som grundet coronasituationen ikke kan afholdes i samme store setup i Odense Idrætspark.

Niels Kildelund er indstillet til prisen som Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn af bestyrelsen i idrætssamvirket Sport og Idræt i Svendborg (SIS).

Annonce

Sympatisk facon

Nominering begrundes således:

"Niels Kildelund leverer kort og godt det lange og seje træk hvert eneste år, hver eneste måned, hver eneste uge og hver eneste dag. Niels startede efter sin sportslige karriere i GOG og på det danske landshold som frivillig i sin klub.

Da GOG for nogle år siden var helt i knæ, valgte Niels at gå ind i bestyrelsesarbejdet og blev hurtigt valgt som formand for GOG Håndbold. På et fundament af arbejdsomhed, struktur og ordentlighed sørger Niels for, på sin stille og sympatiske facon, at behandle alle reelt og fair, og løse opgaverne tilfredsstillende - og GOG er nu tilbage i toppen af dansk håndbold.

Niels går altid forrest, når der skal afholdes arrangementer og fester i klubben, ligesom han deler ud af sit engagement og viden som næstformand i Fyns Håndbold Forbund."

I november vandt Niels Kildelund i øvrigt prisen som årets idrætsleder i Svendborg Kommune ved uddelingen af priser til idræts- kultur- og spejderlivet på Svendborg Rådhus.

- Jeg havde den store fornøjelse at være med til at overrække Niels Kildelund prisen som årets idrætsleder 2020 i Svendborg Kommune. Niels er en enorm stor kapacitet i det fynske foreningsliv, og en mand med Niels' meritter kan vel ikke undgå at være en af favoritterne til prisen som årets frivillige idrætsleder på Fyn, siger borgmester Bo Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Uvurdelig arbejdsindsats

Karin Olsen, formand i Sport og Idræt i Svendborg, understreger, at Niels Kildelund gennem mange år har været en af de helt store frivillige idrætsledere i Svendborg Kommune.

- Niels leverer en uvurderlig arbejdsindsats – både i GOG Håndbord, men også igennem de mange, hvor han har været en aktiv del af bestyrelsen i Sport og Idræt i Svendborg.


På et fundament af arbejdsomhed, struktur og ordentlighed sørger Niels for, på sin stille og sympatiske facon, at behandle alle reelt og fair, og løse opgaverne tilfredsstillende.

Fra artiklen


Juryen for ”Årets Frivillige Idrætsleder” består af repræsentanter fra de ni fynske kommuner, som deltager i planlægningen Fynske Bank Sportsugen, samt repræsentanter fra Samvirkende Idrætsklubber i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce