Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nu kan hjerterne også startes i Skårupøre

Vildmandsforeningen i Svendborg har sørget for en hjertestarter til Svendborg Natur- og Miljøskole. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Vildmandsforeningen har skaffet en hjertestarter til Svendborg Natur- og Miljøskole. Opsætningen markeres torsdag 26. september - hvor de vilde mænd også tager en politiker med på tur.
Annonce

Skårupøre: Der er nu også installeret en hjertestarter ved Svendborg Natur- og Miljøskole, Skårupøre Strandvej 47 - og opsætningen bliver officielt markeret torsdag 26. september kl. 10, hvor Hjerteforeningens formand i Svendborg, Kirsten Kittner, deltager.

Det er Vildmandsforeningen i Svendborg, der har fået hjertestarteren på plads gennem sin deltagelse i Hjerteforeningens Landsindsamling og Landsuddeling i april, hvor der blev samlet penge ind til 375 nye hjertestartere i Danmark - heraf altså en til Skårupøre.

Vildmandsforeningen har godt 60 medlemmer, mænd – de fleste i en modne alder – og dermed mænd med en forøget risiko for at blive ramt af hjertestop.

Nu er hjertestarteren installeret, og tre hold af foreningens medlemmer har allerede gennemgået et kursus i hjerte-lungeredning – herunder i brugen af en hjertestarter.

Annonce

Lokalpolitiker tager med på tur

Frivilligcenter Svendborg ønsker at sætte fokus på politikernes kendskab til de frivillige sociale organisationers arbejde i Svendborg. I den forbindelse har Vildmandsforeningen i Svendborg inviteret en lokalpolitiker på en af sine ture.

Det sker også torsdag 26. september, hvor løsgænger Jesper Larsen tager på tur med Vildmændene.

- Vi glæder os til på denne måde at udbrede kendskabet til vores forening i de politiske kredse, idet vi er meget afhængige af kommunens velvilje i forbindelse med vores arbejde for rehabiliteringen af de mænd, der enten lider af en kronisk sygdom – eller har været ramt af en alvorlig sygdom, siger Vildmændenes formand, Knud Fruelund i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce