Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny Ø-bryg får verdensmålsetiket

Erik Nielsen, indehaver af Ø-bryg, har med klimavenlige tiltag i bryggeriet gjort sig fortjent til at bruge Verdensmålsby Svendborgs logo på den nyeste bryg. Foto: Yilmaz Polat
Flere klimavenlige tiltag i bryggeriet har ført til, at Ø-bryg nu kan benytte Verdensmålsby Svendborgs logo på den nyeste øl på stammen.
Annonce

Thurø: Malt fra Haderslev, genbrug af selvsamme malt og genanvendelse af kølevand er bare nogle af de ting, der har gjort, at Ø-Bryg nu er kommet ind i klimakampen.

Det anerkender foreningen Verdensmålsby Svendborg, og derfor har Ø-bryg nu fået lov til at benytte foreningens logo på bryggeriets nye øl.

Annonce

Klimavenlig omstilling

Verdensmålsby Svendborg arbejder for, at Svendborg tager del i FN's 17 verdensmål, der skal sikre et bedre klima.

Derfor er Verdensmålsby Svendborg heller ikke bleg for at anerkende kommunens virksomheder, når de tager del i klimakampen, sådan som Ø-bryg gør det.

Med de nye tiltag opfylder Ø-bryg nu verdensmål nummer 11, der handler om bæredygtige byer og lokalsamfund, ved at bruge så lokale leverandører som muligt, verdensmål nummer 12, der handler om ansvarligt forbrug og produktion, ved at genanvende blandt andet vand og malt, og verdensmål nummer 13, der handler om klimaindsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce