Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny festival vil gribe faklen fra 5700 Summer

Svendborg Biblioteker er gået sammen med Baggårdteatret og Litteraturhuset Svendborg om en ny minifestival for litteraturen. Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce

Svendborg: Det er ikke længe siden, Svendborg summede af musik under festivalen 5700 Summer. Nu melder endnu en festival sin ankomst - denne gang for litteraturen.

Svendborg Bibliotek har sammen med Litteraturhuset og Baggårdteatret lagt sporene til en minifestival, som griber faklen fra 5700 Summer og tænder op under tre dage i november fyldt med lyslevende litteratur.

Festivalen finder sted 6. til 8. november - samme weekend som det corona-omformede Bogforum.

"Under arbejdstitlen ”5700 Fortæller, litteraturen flytter ud” fylder vi byens rum med kulturoplevelser spundet omkring fortælling i levende møder med forfattere og andre ord-kunstnere, musik, vandring, vand og værtshuse. Kun fantasi og fortælleglæde sætter grænser for festen," lyder det i en pressemeddelelse.

Jo flere, der leger med, desto federe fest. Arrangørerne inviterer derfor til interessentmøde i Guldsalen, Borgerforeningen torsdag 24. september klokken 16 til 17.

Man må meget gerne dele invitationen i sit netværk eller tage andre med, som man mener kunne have lyst til at fortælle med.

I disse tider med afstandskrav har arrangørerne brug for at vide, hvor mange der kommer til mødet. Derfor skal man tilmelde sig på denne mail: nanna.ask@svendborg, hvis man ønsker at deltage. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce