Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny film i Scala: Enlig mors vej til de store scener

Hovedrollen spilles af stortalentet Jessie Buckley. Foto fra filmen
"Wild Rose" med stortalentet Jessie Buckley fortæller historien om en kvinde med en blakket fortid og en fabelagtig stemme
Annonce

Svendborg: I filmen "Wild Rose", som torsdag den 23. juli får dansk premiere i Scala, har Rose-Lynn en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA, der består af tre akkorder og sandheden om livet.

Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band synes meget lang væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.

Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion (Julie Walters), er Roses vej til lykken måske kortere, end hun tror.

Rose-Lynns store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen synes meget lang væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone. Foto fra filmen

Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme. "Wild Rose"  er ifølge en pressemeddelelse en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce