Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny konkurrence: Vind billetter til Open Air

Ugeavisen Svendborg har fået fat i flere billetter til Høje Bøge Open Air, som vi nu sætter på højkant i en ny konkurrence. Arkivfoto
Ugeavisen Svendborg har fået fingre i otte ekstra billetter til Høje Bøge Open Air den 28. maj, og du kan vinde to af billetterne i en ny konkurrence. Musikfesten er i øvrigt udvidet til syv musikalske navne, og som noget nyt bliver der mulighed for købe drikkevarer fra en barcontainer, der laves en vinbar, mulighed for at købe indisk og italiensk mad - og så har arrangørerne tænkt i bæredygtighed

Svendborg: SfB er ved at gøre klar til årets Høje Bøge Open Air lørdag den 28. maj med syv musikalske navne på plakaten, og du nu kan vinde billetter til festen med Ugeavisen Svendborg.

Du skal på vores side på Facebook under konkurrenceopslaget lige smide et like og i kommentarfeltet skrive, hvem du gerne vil følges med. Der er 4x2 billetter på højkant, og vi finder de heldige vindere mandag den 16. maj klokken 12.00.

Vinderne kan sammen med Open Airs øvrige gæster opleve et varieret musikudbud med Folkeklubben, Lord Siva, Jimilian, Hardinger Band, DJ Alligator og Spectors. Hertil har Open Air hyret rapperen, bloggeren og influenceren Goldie 6is, som underholder i teltet.

Annonce

Af nyheder på pladsen kan nævnes, at Carlsberg/Tuborg kommer med en helt ny bar-container med hele 16 haner.

Folkeklubben kan opleves på Høje Bøge Open Air. Foto: Simon Staun

- Flere og flere har ytret ønske om et bredere øludvalg, men også en hurtigere betjening. Med hele 16 fadølshaner i en af vores barer, kan vi hurtigt få fyldt glassene op, og flere af de mange haner er klar med spændende specialøl, cocktails og cider på fad. Dertil hører et større udendørsområde med borde og bænke til at sætte stemningen, fortæller Finn Høffner, tovholder på Høje Bøge Open Air.

I samarbejde med bryggeriet vil Høje Bøge Open Air i år har ekstra fokus på bæredygtighed og genbrug, og man vil i den forbindelse prøve at minimere forbruget af plastiskglas.

- Vores gæster skal, når de køber den første fadøl, købe et genbrugsglas, som så afleveres igen, når de næste fadøl købes. Herefter får man et nyt glas hver gang, der skal tankes øl op, men man betaler altså kun én gang for sit glas, forklarer Finn Høffner.

Lord Siva spiller på Høje Bøge den 28. maj. Arkivfoto: Morten Frøslev

- På den måde håber vi at komme engangsemballagen til livs og dermed spare miljøet for unødig plastik.

På pladsen bliver der som noget nyt også en vinbar, som bestyres af Lars Aagaard og hans venner fra Hansted Live og Vinsted, mens burgere og kebab på madsiden suppleres af blandt andet indisk og italiensk fastfood.

Endelig kan det nævnes, at SH Group ved siden af scenen har lejet en platform, hvor 250 medarbejdere er inviteret til personalefest i forbindelse med Open Air.

Billetter kan købes via www.hoejeboegeopenair.dk, i SfB's klubhus eller ved indgangen på selve dagen.

Kort om musikken

Folkeklubben har over de sidste 10 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen spiller på Høje Bøge, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen.
Der er lagt op til et poetisk rockbrag.

Lord Siva har, siden han etablerede sin lyd og kom frem i starten af 10’erne, været med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark.

Jimilian nedlagde de danske hitlister med supersinglen “Slem Igen” – en landeplage uden lige som selv den dag i dag brager ud af højtalerne på natklubber over hele landet. Derudover står Jimilian bag numrene “Damer På Lager”, “Monte Carlo”, “Sommer Sindssyg” og “Typisk Mig”.

Specktors er en dansk hiphopgruppe. På deres nye track “Fuck Mig” har festen og dansen sit centrum.

DJ Alligator sørger for en nostalgisk fest med tramp og bas-arm, når han åbner posen med kendte hits. DJ Alligator har de sidste år stået bag pulten på et utal af scener verden over.

Hardinger Band hylder Michael Bundesen på deres turné. Tre originale shubbere tager på Høje Bøge det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato med på scenen.

Goldie 6is er ikke som de fleste danske hip-hop'ere og rappere, for hun har en ret overskudsagtig attitude. Selv siger Goldie 6is, at hun er dedikeret til dem, der ikke ser ud til de andre: "Til dem der er anderledes, dem der er crooked; jeg er crooked, og jeg er mig", som hun selv har udtalt.
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Flere billetter til Høje Bøge Open Air på højkant: Her er vinderne

Annonce
Ugeavisen Svendborg

2.d plantede blomster hos elforsyningen og lærte om truede insekter

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Re-Choir inviterer til rytmisk forårskoncert

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Fra juice til avis

Ugeavisen Svendborg

Vester Skerninge Kro med i nyt kropas

Ugeavisen Svendborg

Kajak for seniorer

Ugeavisen Svendborg

Den Sorte Boks: Fra Thor til Sankt Olav

Ugeavisen Svendborg

Bål, bøger og køkkenfreaks

Ugeavisen Svendborg

Penge til intensiv sangundervisning

Ugeavisen Svendborg

Økonomidirektør takker af efter 34 år

Annonce