Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny konkurrence: Vind gavekort til flere af byens butikker

Du kan nu vinde gavekort til flere af byens butikker. PR-foto
Du kan vinde gavekort ved i kommentarfeltet at skrive navnet på den person, du gerne vil følges med til Open by Night i Svendborg den 29. april. Denne aften byder blandt andet på et stort lysshow i midtbyen.

Svendborg: Kvickly udlodder i denne måned i samarbejde med Shopping Svendborg gavekort til flere af byens butikker for knap 150.000 kroner.

Hver uge i april måned har du således mulighed for at vinde gavekort på henholdsvis 200, 500, 1000, 2000 og 7500 kroner til shopping i udvalgte butikker. Det drejer sig om butikker, der er medlem af Shopping Svendborg, Storcenterforeningen og Cittaslowsamarbejdet.

I denne uge deltager du ved at skrive en kommentar til dette opslag: Hvem vil du tage med ud og se lysshow til Open by Night i Svendborg d. 29. april?

Annonce

Vinderne udtrækkes tirsdag d. 27. april kl. 12.00 og får direkte besked via Facebook.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook, men afholdes i samarbejde med Ugeavisen Svendborg, Kvickly Svendborg Storcenter, Kvickly Svendborg City, Shopping Svendborg og SvendborgEvent. Det er sidstnævnte, som trækker og kontakter vinderne - og har det overordnede ansvar for konkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Teater i nyt lys

Annonce