Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny livsenergi gennem mad, følelser og motion

Heidi Holm, der har en bachelor i ernæring og sundhed, er kostvejleder samt lægeeksamineret massør, tilbyder interesserede et nyt kursusforløb i mad, følelser og motion. Foto: Michael Thorbjørnsen
Heidi Holm står bag kursusrække med fokus på sund og simpel mad
Annonce

Svendborg: Livsenergi by Heidi Holm, som har til huse på Rødeledsvej 20 i Svendborg, og som ejes og drives af Heidi Holm, står klar med et nyt kursusforløb over fire uger med fokus på mad, følelser og motion.

Heidi Holm har en bachelor i ernæring og sundhed, er kostvejleder, supervisor i mad & følelser, samt lægeeksamineret massør.

- Kurset bygger på den antiinflammatoriske livsstil med fokus på naturlig og simpel mad, da den mad vi spiser skal være ernæring og ikke nødvendigvis videnskab, skriver Heidi Holm i en pressemeddelelse.

- Kurset har fokus på deltagernes følelser i forhold til mad, og om man f.eks. spiser, når man er ked af det eller keder sig. Hvis det er tilfældet, så ved jeg, hvordan man ændrer det.

- Sidst, men ikke mindst, bliver der fokus på motion og bevægelse, som skal være let tilgængelig og kan laves hjemme eller i naturen, forklarer Heidi Holm.

Kurset er for alle, som trænger til at passe bedre på sig selv og sit helbred, men kører sur i junglen af konstant skiftende informationer, og som bruger maden til at dulme sine følelser.

- Måske mangler du glæde og energi - eller spiser for meget? Jeg kender til alle processer og følelser, da jeg selv har været der og stadig er i proces. Derfor ved jeg om nogen, hvordan man har det det, og forstår det, som deltagerne fortæller. Jeg brænder for at hjælpe folk videre og øse ud af min viden.

- De fire uger vil give deltagerne en simpel og overskuelig ny måde at spise på, både til de, som bor alene, eller de, der bor samen med familien, slutter Heidi Holm.

Udover kurset "Mad, følelser og notion" tilbyder Livsenergi by Heidi Holm også massage som pt. er udendørs, når temperaturen er over 15 grader - og øreakupunktur, som kan have en gavnlig effekt mod bl.a. allergi.

For mere information se www.sundkostoglivsenergi.dk eller ring på tlf. 25707102.

På grund af coronakrisen tilbyder Heidi Holm for tiden sin massage udendørs. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce