Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny pulje støtter lokale events

Har du gode ideer til et kulturelt arrangement i 2021, så kan du måske få støtte fra kommunen. Arkivfoto: Knud Mortensen
Har du en god idé til kulturelle oplevelser? Første ansøgningsfrist er den 15. februar 2021.
Annonce

Svendborg: 2020 har i høj grad synliggjort vigtigheden af kulturelle oplevelser, når krisen kradser. På trods af pandemi og restriktioner har de mange coronavenlige idéer, der er opstået i lyset af coronaen, mødt stor interesse og opbakning. Det har inspireret politikerne i Svendborg til at afsætte en pulje på to millioner kroner til events i 2021.

Det glæder formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Erik Hornemann:

- Det har stor værdi for både borgere og besøgende i kommunen, at der er gode kulturelle oplevelser i Svendborg. Det så vi eksempelvis med festivalen 5700 Summer, som i den grad skabte liv i byen. I disse tider kan det dog være svært at lave bæredygtige events, og derfor er jeg meget glad for, at byrådet har valgt at prioritere området yderligere i 2021, og jeg håber, at der er idérige folk, der kan skabe aktivitet og oplevelser i Svendborg i 2021, siger Lars Erik Hornemann i en pressemeddelse.

- Det har stor værdi for både borgere og besøgende i kommunen, at der er gode kulturelle oplevelser i Svendborg. Det så vi eksempelvis med festivalen 5700 Summer, som i den grad skabte liv i byen, siger Lars Erik Hornemann. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Eventpuljen gælder i ét år, og de støttede arrangementer skal afholdes i 2021. Første ansøgningsfrist er allerede den 15. februar 2021, og næste frist er den 15. maj. Alle ansøgninger behandles i Kultur- og Fritidsudvalget i henholdsvis marts og juni.

Puljen er et supplement til de øvrige puljer, som Kultur- og Fritidsudvalget uddeler, eksempelvis musikpuljen og kulturpuljen. Derudover er der også afsat en særlig pulje til kulturaktiviteter i forbindelse med DGI Landsstævne i 2022, som heller ikke berøres af den nye eventpulje.

Det er muligt at læse mere om puljerne på Svendborg Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce