Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny varehuschef: Svendborg er en fed og dynamisk by

Klaus Slotsager er ny varehuschef i Føtex Svendborg. Foto: Michael Thorbjørnsen
Klaus Slotsager er ny chef i Føtex Svendborg, og det er en erfaren leder, der er kommet til Sydfyn
Annonce

Svendborg: Det er en erfaren mand, som Føtex har sat i spidsen for sit varehus i Møllergade i Svendborg. Klaus Slotsager, 45 år, kunne således fejre 25 års jubilæum i Føtex sidste år, heraf har han virket som varehuschef i 20 år.

Klaus Slotsagers karriere begyndte i 1994, da han kom i lære i Føtex i Sønderborg og to år senere udnævnt til mellemleder i Føtex Esbjerg, hvor han også er født og opvokset.

I 1998 gik turen såmænd til Føtex Svendborg, hvor han blev ansat som afdelingschef under den daværende varehuschef Allan Mariager.

- Det var en god og lærerig tid, hvor jeg var med til den store ombygning og udvidelse i 2001. Og det herlige er, at flere af mine kolleger fra dengang stadig er ansat, så det var glædelige gensyn, fortæller Klaus Slotsager.

Sidst i 2001 blev han for første gang varehuschef, da Føtex Esbjerg hentede ham tilbage til fødebyen, og efterfølgende har kæden placeret ham som varehuschef i Kalundborg, Faaborg, Vesterbro i Odense samt Rosengårdcentret, sidstnævnte var han med til at åbne.

Da Kenneth Gade pludselig fratrådte sin stilling som varehuschef i Føtex Svendborg i foråret 2019, blev Klaus Slotsager midlertidig varehuschef, mens han stadig havde ansvaret for butikken i Rosengårdcentret.

Nu har Føtex fundet en ny chef til afdelingen i Rosengårdcentret og Klaus Slotsager udpeget som ny chef her i Svendborg.

- Jeg har altid syntes, at Svendborg er en dynamisk og fed by at være i, både erhvervsmæssigt og ikke mindst kulturelt, så jeg er meget glad for jobbet.

- Jeg har overtaget et flot og velfungerende varehus, som for to år siden var gennem en stor renovering og ombygning, der har gjort Føtex Svendborg til et de mest moderne Føtex'er i Danmark. Og med de mange dygtige medarbejdere er det et varehus, mange gerne vil stå i spidsen for, siger Klaus Slotsager.

Han beskæftiger 180 medarbejdere (inklusive halvtidsstillinger og ungarbejdere) i det 3400 kvadratmeter store varehus.

Privat bor Claus Slotsager i Morud med sin kæreste og parrets to børn på 11 og 14 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce