Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nye film i Scala: Babett Knudsen i dansk thriller

Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen har hovedrollerne i "Undtagelsen". Pr-foto
Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen er også på rollelisten i "Undtagelsen", som får dansk premiere i Scala den 2. juli
Annonce

Svendborg: Scala har torsdag den 2. juli dansk premiere på det danske thriller-brag,  "Undtagelsen", som er en filmatisering af Christian Jungersens anmelderroste gennembrudsroman af samme navn.

"Undtagelsen" er instrueret af Jesper W. Nielsen med det stærke kvindelige firkløver

Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen i hovedrollerne. Det stjernebesatte hovedcast får selskab af Olaf Johannessen og svenske Magnus Krepper.

 Lene Maria Christensen er med i "Undtagelsen", som torsdag den 2. juli får dansk premiere i Scala. Foto fra filmen

"Undtagelsen" er en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter. Men først og sidst om at være menneske i et moderne samfund.

Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen) er fire kvinder, der arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, hvisken og alliancer.


"Undtagelsen" er en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død.

Fra artiklen


Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang den serbiske krigsforbryder, de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben i virkeligheden kommer fra dem selv.

Annonce

Musikalsle Trolls

”Trolls på verdensturné”,  som ligeledes får dansk premiere den 2. juli,  er et spændende eventyr om venskabets magt og farerne ved disharmoni. Og alle andre mulige sjove spil på de forskellige musikgenrer, som gør denne nye film i Trolls-universet til en musical med stor genrespredning for det unge publikum.

”Trolls på verdensturné” er et eventyr om venskabets magt og farerne ved disharmoni. Foto fra filmen

Trolls er ikke bare pastelfarver, regnbuer og popmusik. Nogle Trolls er til funk, andre til country og endelig er nogen til hård rock. Det hele begyndte for mange år siden, hvor alle Trolls levede sammen i harmoni, men da nogen prøvede at bestemme over musikken, blev de uvenner og stak af med hver deres streng fra den oprindelige harmoniske lyre.

Nu er Dronning Barb og hendes hard rock Trolls taget på verdensturné for at stjæle strengene fra alle de andre grupper af Trolls. Det er op til prinsesse Poppy af pop-Trolls at sætte en stopper for det sammen med sine bedste venner Kvist, Basse og Calle.

Poppy og Kvist og alle de andre Trolls har fået danske stemmer af bl.a. Stine Bramsen, Tim Schou, Lise Baastrup, Szhirley, Al Agami og Rasmus Botoft.

”Trolls på verdensturné” har original musik af Justin Timberlake, der blev Oscar-nomineret for sangen ”Can’t Stop the Feeling” fra den første Trollsfilm. Walt Dohrn har instrueret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce