Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nye film i Scala: Humor som våben mod gamle traumer

"The King of Staten Island" har stand-up komikeren Pete Davidson i hovedrollen. Foto fra filmen
Scala har i denne uge premire på filmene "The King of Staten Island" og "After we collided".
Annonce

Svendborg: "The King of Staten Island", som torsdag får dansk premiere i Scala, og som har  stand-up komikeren Pete Davidson i hovedrollen, fortæller historien om en ung mand, der faktisk er baseret på ham selv og hans egen opvækst.

Pete Davidson er således søn af en af de brandmænd, der omkom i World Trade Center 11. september i 2001, og står selv bag manuskriptet med skæv humor i en varm fortælling om at komme ud af gamle traumer.

Scott er gået i stå. Han hænger ud med vennerne, ryger pot og laver dårlige tatoveringer. Intet har ændret sig, siden hans far, der var brandmand, døde i tjenesten. Men nu sker der noget. Hans lillesøster flytter hjemmefra og begynder på college, og hans mor får en ny kæreste.

Pludselig bliver der stillet krav til Scott om at tjene penge og hjælpe til, og som om det ikke var nok, så viser det sig at den nye kæreste også er brandmand. Scott sætter sig for at bryde forholdet, men det forkludrer han som så meget andet i sit liv.

Scotts tilværelse skal imidlertid meget snart foretage en brat drejning.

På rollelisten ses desuden Marisa Tomei som Scotts mor, Bill Burr som den nye kæreste og Maude Apatow som Scotts lillesøster. Judd Apatow har instrueret komediedramaet

Annonce

Kæmper for kærligheden

"After we collided" er baseret på Anna Todds bestsellerroman af samme navn, der startede som en online fanfiktion om musiker og tidligere One Direction medlem, Harry Styles, og blev en stor succes, først på Wattpad.com og senere som bog.

I "After we collided" følger vi igen Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) og Tessa Young (Josephine Langford), der kæmper med konsekvenserne af at have slået op. Mens Hardin falder tilbage i nogle dårlige vaner, lander Tessa, bevæbnet med ny selvtillid, sin drømmepraktikplads hos forlaget Vance Publishing Company.

"After we collided" har Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford i hovedrollerne. Foto fra filmen

Mens hun arbejder for forlaget Vance, fanger hun opmærksomheden fra sin smukke nye kollega Trevor (Dylan Sprouse), som er nøjagtigt den slags fyr, hun burde være sammen med. Han er klog, morsom, smuk og ansvarlig, men Tessa kan alligevel ikke få Hardin ud af sit hoved. Han er trods alt hendes livs kærlighed.

Selv med alle deres misforståelser og vanskeligheder kan Tessa ikke benægte sin enorme tiltrækning til Hardin. Hun ville ønske, at hun kunne glemme sine følelser… men det er lettere sagt end gjort. Gennem alle deres op- og nedture, vil Hardin og Tessa blive ved med at kæmpe for at være sammen, selvom universet ønsker, at de skal være fra hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce