Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nytårskoncert med Weises sang i Gudmehallerne

Der er nytårskoncert i Gudmehallerne med Prinsens Musikkorps og sangsolist Jens Jacob Tychsen (kendt som Hr. Weise fra Badehotellet) søndag 19. januar. PR-foto
En af Prinsens Musikkorps' musikere, trompetisten Gert Skovlod Hattesen er fra Gudbjerg og trådte sine musikalske barnesko i Peder Most Garden.
Annonce

Gudme: Søndag 19. januar kl. 15 er der nytårskoncert i Gudmehallerne med Prinsens Musikkorps og sangsolist Jens Jacob Tychsen (kendt som Hr. Weise fra Badehotellet), lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Prinsens Musikkorps spiller under ledelse af René Bjerregaard. En af musikkorpsets musikere, trompetisten Gert Skovlod Hattesen, er født og opvokset i Gudbjerg, og han trådte sine musikalske barnesko i Peder Most Garden. Han blev uddannet på Det fynske Musikkonservatorium med Peter Holling som lærer. Det er også blevet til studier i udlandet, men han glemte aldrig sine rødder. Gert Skovlod Hattesen har været en uvurderlig og højt skattet underviser og dirigent i Peder Most Garden, hvor det hele startede. Han har ofte været hjemme på Sydfyn i forskellige sammenhænge og givet os fantastiske musikoplevelser. Nu kommer han sammen med hele musikkorpset.

En af Prinsens Musikkorps' musikere, trompetisten Gert Skovlod Hattesen, er født og opvokset i Gudbjerg. PR-foto
Annonce

Dobbeltkvartet byder velkommen

Før koncerten byder dobbeltkvartetten "De sydfynske Four Jacks og Pigerne" velkommen med god sang og musik, og efter koncerten kan man nyde en god middag i Gudmehallernes Cafeteria – bestilling skal dog ske forud.

- Det er den lokale musikforening "Music’Alls", som er arrangør, og koncerterne afvikles i tæt samarbejde med Gudmehallernes inspektør, Søren Kildelund, og cafeteriebestyrer Anette Kildelund. Vi er også så heldige her i Gudme, at der er nogle frivillige hjælpere, som kommer og giver en hånd med, lyder det fra arrangørerne.

Svendborg Kommune har bevilget en underskudsgaranti på 10.000 kroner til arrangementet./exp

Før nytårskoncerten Med Prinsens Musikkorps byder dobbeltkvartetten "De sydfynske Four Jacks og Pigerne" velkommen med sang og musik. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce