Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nyt ansigt i Andelskassen

Suki S. Thiruchelvam er ansat som ny privatkundechef i Andelskassen. Foto: Privat
Andelskassen har ansat Suki S. Thiruchelvam som ny privatkundechef. Udover at knokle i banken og spille oldboys-fodbold, bruger han meget tid sammen med familien.

Svendborg: Andelskassen har ansat Suki S. Thiruchelvam som ny privatkundechef.

Han kommer fra en stilling i Sydbank, hvor han har været i de sidste 3,5 år, og igennem de seneste 15 år har han også arbejdet i BankNordik, Danske Bank og Jyske Bank - nogle af årene i København.

Med skiftet glæder Suki S. Thiruchelvam sig over at blive en del af en bank, hvor der er plads til at prøve nye idéer af og mulighed for at tage hurtige beslutninger, når det er nødvendigt, skriver banken i en pressemeddelelse.

- I Andelskassen er der plads til nye tanker og mulighed for, at vi kan inspirere hinanden og bygge bro mellem hinandens idéer. Det kommer kunderne til gavn, når man får en idé, og der er mulighed for at føre den ud i livet. Det skaber løsninger, der er skræddersyede til kunderne, siger Suki S. Thiruchelvam.

Suki S. Thiruchelvam har stor erfaring med boligrådgivning.

- Som økonomisk rådgiver har man et stort ansvar og spiller en vigtig rolle i folks liv. Jeg er god til at sætte mig ind i folks situation og se løsninger og muligheder, der kan bidrage til, at folk kan opnå eksempelvis deres boligdrømme. Ikke nødvendigvis i morgen, men så lægger vi en plan for, hvordan drømmen kan realiseres, fortæller han.

Suki S. Thiruchelvam er opvokset i Svendborg, efter han kom til Danmark fra Sri Lanka med sine forældre som fire-årig. Fritiden bruger han gerne på at spille oldboys fodbold, men størstedelen af tiden er han sammen med sin hustru og deres børn på ni og fem år.

Det er ikke kun sine egne børn, han ønsker en god barndom for. Suki S. Thiruchelvam har tidligere været tilknyttet Junior Chamber International (JCI) Svendborg, der er et non-profit erhvervsnetværk. Her har han blandt andet været primus motor på juleindsamlingen af brugt legetøj, der blev delt ud til børn i udsatte familier i lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce