Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nyt køkken inviterer naturen indenfor

Ralph Christian Lee er er butiksansvarlig hos HTH i Svendborg, som har introduceret et nyt køkken i nordisk design. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Hos HTH i Svendborg er køkkenet Nordic Creation netop blevet lanceret. Snedkerkøkkenet bringer naturen helt ind i hjemmet, og gør det eksklusive nordiske design tilgængeligt for flere.

Svendborg: Ønsket om at bringe naturen ind i hjemmet er udgangspunktet for køkkenkonceptet, Nordic Creation, der netop er blevet lanceret hos HTH i Svendborg. Det er udført i massivt egetræ efter klassiske snedkertraditioner, og massive fingertappede egetræsskuffer kombineret med et åbent skuffelook skaber et elegant og naturligt udtryk.

Hos HTH i Svendborg glæder man sig ifølge en pressemeddelelse over at kunne tilbyde et håndlavet snedkerkøkken til en pris, som kan give mange flere af byens kunder en eksklusiv køkkenoplevelse.

-  I Nordic Creation har vi valgt at prioriterer det massive egetræ og udforme det i et smukt, nordisk design. Træet er et naturligt og varmt produkt, der skaber en behagelig stemning i hjemmet, som før har været forbehold de får, der havde råd til et snedkerkøkken, siger Ralph Christian Lee, der er butiksansvarlig hos HTH i Svendborg.

Annonce

Den ægte natur rykker ind

At naturens egne materialer indtager en central rolle i boligindretningen, er en markant og tiltagende tendens i tiden. Det forklarer trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg i samme pressemeddelelse:

Nordic Creation er lavet i massivt egetræ og i nordisk design. Pr-foto

- I løbet af det seneste årti er interessen for at få naturen ind i hjemmet støt og roligt steget. Massivt træ giver en hyggelig og autentisk stemning, og det vil vi gerne prioritere. Samtidig er vi i en tid, hvor mange danskere gerne investerer lidt ekstra i kvalitet med lang levetid til hjemmet, siger Mads Arlien-Søborg og giver et eksempel:

- Når man køber designermøbler i træ, forventer man, at de bliver smukkere med årene. Det samme gør sig gældende for trækøkkener, og der er ingen tvivl om, at vi i stigende grad gerne vil have den ægte natur – det ægte massive træ – med ind i boligen og se det udvikle sig over årene.

De massive og fingertappede egetræsskuffer kombineret med et åbent skuffelook skaber et naturligt udtryk. Pr-foto


Med Nordic Creation har HTH øget sit fokus på forarbejdning og hævet de håndværksfaglige standarder. Elementerne, der ikke er masseproduceret, men derimod forarbejdet i hånden efter klassiske snedkerprincipper, er udført i massivt egetræ, og de er kompatible med andre HTH-køkkener, så man kan sammensætte efter behov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce