Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nyt køkken på vej til fodboldspillere

Michael Bilsbo, formand i Tved Boldklub, takker købmand Betina Trankjær, Rema 1000 på Tvedvej, for donationen på 25.000 kroner. Foto: Michael Thorbjørnsen
Tved Boldklub har modtaget donation, så det bliver muligt at sætte nyt køkken op i klubhuset.

Tved: De 300 medlemmerne i Tved Boldklub kan se frem til både at lave og nyde mad samt socialt samvær i et nyrenoveret køkken i klubhuset på Brændeskovvej 2. Med 25.000 kroner i støtte fra Rema 1000 på Tvedvej og KFI Erhvervsdrivende Fond (en organisation af købmænd i Danmark) går frivillige kræfter i boldklubben snart i gang med at rive det knap 30 år gamle og slidte køkken ned, hvorefter et spritnyt køkken på 25 kvadratmeter sættes op.

- Vi har i vores klub en lang række medlemmer med håndværksmæssig baggrund, så det arbejde kommer til at gå hurtigt, lover formand Michael Bisbo, da han takker købmand Betina Trankjær for donationen.

For Betina Trankær var det ikke en svær beslutning at støtte lige netop boldklubben i Tved, da hendes yngste søn vogter målet for serie 1- holdet, og fordi hun selv bor i Tved.

- Jeg ved, at pengene falder på et tørt sted, for Tved Boldklub er ligesom andre foreninger også ramt økonomisk af coronanedlukningen. Rema 1000, som også er ordinær sponsor for klubben, spiller ligesom foreningslivet en helt central rolle i lokalsamfundet, og med denne donation håber vi at hjælpe klublivet i gang igen efter coronakrisen, siger Betina Trankjær

Michael Bisbo fortæller, at klubben på grund af covid-19 blandt andet er gået glip af penge fra den årlige byfest, fra stævner, Tve' Bakkernes loppemarked og bankospil.

- Derfor er denne donation en kærkommen hjælp i en svær periode, men jeg tager nu situationen roligt, for her i Tved har vi altid haft en enestående evne til at bakke op og støtte, når de lokale foreninger har brug for det. Og det kommer også til at ske denne gang, siger Michael Bisbo, der har været formand i klubben i syv år, mens Betina Trankjær har stået i spidsen for den lokale Rema 1000 i fire år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce