Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nyt tøjmærke får base i Svendborg

Arbejdsfordelingen er på plads i virksomheden O'TAY. Vivian (mor), der er bosiddende i Svendborg, hvor O´TAY har sit lagerlokale, tager sig af alt det administrative, mens Stephanie (datter) i Kina står for kontakten til producenter, markedsføring og lignende. Begge (og gine) er naturligvis klædt i tøj fra O'TAY. Foto: Michael Thorbjørnsen
Vivian Seedorff, Svendborg, står sammen med sin datter bag tøjmærket O'TAY, som netop er blevet lanceret.
Annonce

Svendborg: Vivian Seedorff, 57 år, har sammen med sin datter, Stephanie Seedorf, 29 år, netop lanceret et nyt tøjmærke, O'TAY, som forhandles via en webshop af samme navn.

- Stephanie har i 15 år arbejdet med tøj, og hun har altid været fuld af kreative ideer og elsket selv at designe tøj. Da hun så fortalte om sine planer om at bosætte sig i Kina og herfra starte sit eget tøjmærke op, ville jeg bare være en del af dette spændende projekt, fortæller Vivian Seedorff, som derfor sagde sin stilling i revisionsfirmaet BDO op for at gå "all in" med datteren og O'TAY.

Stephanie Seedorf flyttede for et år siden til Kina, hvor hun blev forenet med sin kæreste, Søren Laulund, der er ingeniør og arbejder for medicinalvirksomheden AMBU. Det første år i Kina har Stephanie rent arbejdsmæssigt brugt på at finde gode og seriøse samarbejdspartnere indenfor et tøjproduktion.

Kontakterne i Kina er nu fundet, produktionen kører og de første varer solgt fra webshoppen.

- O`TAY er udtalen af OKAY – blot med T. En sød lille talefejl i Stephanies meget unge år, fortæller Vivian Seedorff, der har boet i Svendborg i fem år.

- Vi flyttede hertil fra Odense for fem år siden, da min mand er meget sejlsportsinteresseret og gerne ville tættere på vandet, forklarer Vivian, som har fået vandet særdeles tæt på. Parret købte således en ejendom på Otte Ruds Vej - kun et stenkast fra lystbådehavnen.

- Vi er faldet godt til på Sydfyn og Svendborg, som jo har det hele: Vand, byliv, smuk natur, et rigt kulturliv og masser af behagelige mennesker, siger Vivian Seedorff, der glæder sig over at kunne hjælpe sin datter.

- Hun er den kreative kraft i firmaet, mens jeg tager mig af regnskaberne, kundekontakten og forsendelser til kunden fra vores lager her på Otte Ruds Vej.

- Det er trygt for Stephanie at vide, at der er en person hjemme i Danmark og Svendborg, hun har tillid til, og som sørger for at tingene bare fungerer, når hun selv er så langt væk, fortæller Vivian Seedorff, som skyper med sin datter cirka en time om dagen, når hun er i Kina.

Det er trygt for Stephanie at vide, at der er en person hjemme i Danmark og Svendborg, hun har tillid til, og som sørger for at tingene bare fungerer, når hun selv er så langt væk.

Vivian Seedorff

Annonce

Luksus de fleste har råd til

O'TAY er en tøjvirksomhed, som har sit fokus på affordable luxury - altså kvalitetsvarer, de fleste har råd til.

- Vi satte os for, at vi ville skabe et feminint univers med fokus på detaljer og brugbarhed. Vores første kollektion kan bruges af yngre – og lidt ældre, smarte piger. Det er vigtigt for os, at vi i Kina fandt en samarbejdspartner, som kunne producere vores kollektioner i gode kvaliteter som f.eks. cashmere, silke og bomuld. Vi vil væk fra ”køb og smid væk” kulturen og skabe mode, man har lyst til at bruge igen og igen. En stil – og materialer – der holder, blot sat sammen på forskellige måder, forklarer Stephanie Seedorff.

Stephanie og Vivians materialevalg og samarbejdspartnere har været gennem en kritisk rejse, fordi de begge går op i lækkerhed og kvalitet til overkommelige priser.

- Det skal være tøj, vi vil forkæle os selv med. Der er ikke et skel mellem generationer i forhold til, hvad man kan tage på. Det drejer sig udelukkende om, hvem du er, hvad du har det godt i, og hvad du gerne vil udstråle, siger Vivian Seedorff.

O'TAY forhandles kun via webshoppen www.otay-shop.dk, og det er der en helt særlig grund til.

- Vi ønsker simpelthen at springe det dyre butiksled over. Derved kan vi forhandle vores produkter til langt billigere penge, end hvis de skulle ud og hænge i de danske butikker, begrunder Stephanie Seedorff.

Stephanie er hjemme i Danmark de næste par måneder for at være med til markedsføringen af O'TAY. Derefter vender hun tilbage til Kina, hvor hun skal i gang med forberedelserne til efterårs/vinter kollektionerne. For her i opstarten er planen, at O´TAY præsenterer to store kollektioner om året. Derudover vil der blive præsenteret to til tre nye styles hver måned, styles der passer ind i de kollektioner, O´TAY forhandler i forvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce