Annonce
Ugeavisen Svendborg

Oplæsninger og interviews i Svendborg: Fyn får gratis litteraturfestival

Litteraturhuset Svendborg, som drives af Anna Pia Holmgaard, er medarrangør af en litteraturfestival til februar i Svendborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Det første Fynske Bogtræf finder sted den 8. februar
Annonce

Svendborg: Kom og vær med til det allerførste Fynske Bogtræf 8. februar kl. 10-17 i Svendborg, hvor alle fynske læsere, forfattere og forlag er inviteret. Der bliver krimier, børnebøger, fantasy, romaner, ja selv kogebøger. Med andre ord: Noget for alle slags læsere.

Fyn bugner af forfattere og bøger, og dette er muligheden for at møde dem alle sammen.

Litteraturhuset Svendborg, som drives af Anna Pia Holmgaard, deltager med indhold under temaet "Unge Ord", der blandt andet handler om børne- og ungelitteratur. Litteraturhuset arrangerer desuden en bogmesse, hvor deltagerne kan møde de kendte/etablerede forlag, men også de mindre forlag.

TV-journalist Signe Ryge vil interviewe fynske forfattere på scenen.
Annonce

Litterær terapi

- De står for meget af den reelle litterære fornyelse og udvikling i disse år, og det er jo en del af vores formål - at give rum til litteraturens nye vinkler og stemmer. Vi er utrolig glade for at kunne samarbejde om bogtræffet, siger Anna Pia Holmgaard.

Ud over TV 2 Fyn Event og Litteraturhuset er Svendborg Bibliotek og Work2gether i Tinghuset med i festlighederne. Sidstnævnte lægger de flotte lokaler til, hvor tv-journalist Signe Ryge vil interviewe fynske forfattere på scenen dagen igennem.

Derudover rykker Svendborg Bibliotek ud med blandt andet sin bogcafé, guidede fælleslæsninger og "litterær terapi". Ud over foder til hjernen og den indre læsehest vil du også kunne stille tørsten og sulten i Tinghusets café, som har åbent hele dagen.

Der er gratis adgang for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce