Annonce
Ugeavisen Svendborg

Outdoor Gym: Funktionel træning i det fri

Et nyt træningstilbud, Outdoor Gym, starter op i Skt. Jørgens Parken i Svendborg. Pr-foto
Nyt udendørs træningstilbud Skt. Jørgens Parken i Svendborg
Annonce

Svendborg: Kan du lide frisk luft og at opholde dig i naturen? Vil du holde kroppen sund og forebygge skader? Sætter du pris på en varieret samt sjov træning i fællesskab med andre?

Spørger Ea Ørsted, der også har svaret på spørgsmålene: Outdoor Gym, et nyt træningstilbud for alle, unge som ældre, nybegyndere og erfarne, som starter op i Svendborg den 28. september.

Gennem sin erfaring med mange års træning i forskellige sammenhænge og uddannelsen som personlig træner, er Ea Ørsted, 45 år, som er bosat i Svendborg, klar til at tilbyde funktionel træning i det fri. Det foregår på små hold af max. 12 personer.

- Fordelen med et mindre antal deltagere på holdet, giver en mulighed for at holde øje med alle og kunne vejlede undervejs. Det sikre at øvelserne bliver udført korrekt, og man undgår uhensigtsmæssige belastninger for kroppen, fortæller Ea Ørsted i en pressemeddelelse.

- Funktionel træning inddrager hele kroppen og fokuserer på naturlige bevægelsesmønstre. Gennem afvekslende øvelser får du trænet både styrke, kondition, balance og smidighed effektivt, hvilket ruster dig til at kunne klare dine hverdagsaktiviteter bedre.

Annonce

Giver overskud og glæde

Ea Ørsted forklarer, at træningen vil variere fra gang til gang og vil være tilpasset den enkeltes niveau, så alle har muligheden for at kunne deltage.

- Udover at bruge din egen kropsvægt, vil der blive brugt forskellige former for udstyr som slyngetræner, kettlebells, slamballs og elastikker, forklarer hun.

Det er Ea Ørsted, som står bag det nye træningstilbud. Pr-foto

- At være ude, også i efteråret, er afstressende og kombineret med en god træning, er det med til at fremme dit velvære. Udendørs træning giver en fantastisk energi og er super motiverende, og med flotte omgivelser omkring Svendborgsundbroen giver det grobund for en rigtig god oplevelse, siger Ea Ørsted.

- At være fysisk aktiv giver mig et mentalt overskud og glæde, hvilket gør hverdagen bedre og hjælper mig til holde mig i form. Jeg håber at kunne videregive denne glæde til andre gennem Outdoor Gym. Det skal være sjovt at træne, derfor gøres denne træning til en oplevelse med gejst og fællesskab med plads til alle, fortæller Ea Ørsted.

Der er Outdoor Gym hver mandag og torsdag i Skt. Jørgens Parken i Svendborg fra kl. 16.30 til 17.30. Der er mulighed for at få en gratis prøvetime efter aftale.


At være ude, også i efteråret, er afstressende og kombineret med en god træning, er det med til at fremme dit velvære.

Ea Ørsted


Tilmelding og yderligere oplysninger findes på www.facebook.com/outdoor5700

Der vil ekstraordinært blive afholdt en gratis prøvetime allerede torsdag den 24. september, men det kræver tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce