Annonce
Ugeavisen Svendborg

På tirsdag åbner Würth ny håndværkerbutik i Svendborg

Henrik Aaskov er butikschef i Würth, som nu åbner butik på Odensevej i Svendborg. Foto: Michael Thorbjørnsen
5000 varenumre og faglig inspiration at hente, når international kæde på tirsdag åbner butik på Odensevej.

Svendborg: Svendborg får tirsdag den 26. januar en ny håndværkerbutik, når den internationale kæde Würth på Odensesvej 148, i dele af den tidligere Autohuset Kronsbjerg (Nissan Svendborg), åbner sin butik nummer 36 i Danmark. Butikken bliver Würths tredje på Fyn, de to andre ligger begge i Odense.

- I Würth tror vi på vækst, og derfor fortsætter vi udvidelsen af vores butiksnet på trods af coronakrisen, fortæller Würths kædechef Rune Liljeroth i en pressemeddelelse.

- At komme til Svendborg har været et helt naturligt valg. Det er et område i fuld udvikling og via vores kørende sælgere har vi allerede et tæt samarbejde med mange sydfynske virksomheder. Mange af dem handler allerede også i vores butikker i Odense, men når det skal gå stærkt, vil vi gerne være tættere på, så vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid i varebilen.


Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden.

Rune Liljeroth


Butikken er ikke omfattet af corionanedlukningen, da der her er tale om en engrosbutik for håndværkere med CVR-nummer.  Det betyder, at der er adgang til butikken, og at man gerne må lave en mindre åbningsfest den 26., 27. og 28. januar, hvor mundbind og afstand er obligatorisk, hvor en vagt sørger for god ro og coronaorden, og hvor en pølsevogn stilles op med gratis pølser og sodavand til kunderne.

Annonce

Mere end produkter

I den ny håndværkerbutik i Svendborg vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram - mere end 5000 varenumre, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Henrik Aaskov (tv) og Tonny Duus er makkerparret i den nye Würth--butik. Foto: Michael Thorbjørnsen

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan gå derfra med faglig inspiration. Derfor ligger der for eksempel også et mødelokale i tilknytning til butikken, hvor Würth løbende vil invitere til kundearrangementer og kurser.

- Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt, så derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor for eksempel vores specialister i lufttæt byggeri, bilpleje eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange forskellige muligheder, forklarer Rune Liljeroth.

Også i hverdagen bliver, der mulighed for kompetent faglig sparring i butikken, hvor medarbejderne alle har en bred og dyb indsigt i Würths produktprogram.

Det daglige ledelsesansvar vil blive varetaget af butiksleder Henrik Aaskov, 41, som kommer fra en stilling gennem fem år i en konkurrerende virksomhed.

Henrik Aaskov, som er boasat syd for Odense, har ligeledes arbejdet som tømrer i 20 år og har derfor en indgående viden til håndværkerverdenen.

- Efter de mange som tømrer var jeg begyndt at få lidt ondt i knæene og samtidig havde jeg lyst og brug for nye udfordringer, som jeg så fandt i engroshandlen. Jeg har virkellig glædet mig til at komme til Svendborg og møde en masse nye håndværkere, som vi vil servicere på bedste vis, fortæller han.

Henrik Aaskov hjælpes i forretningen af Tonny Duus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce