Annonce
Ugeavisen Svendborg

På trods af corona: Portvinsfestival afholdes igen i år

14. august løber dette års Portvinsfestival af stablen. Foto: Bjarke Ørsted/Ritzau Scanpix
Coronavirus sætter en stopper for meget, men ikke for Portvinsfestivalen, som igen i år afholdes i Svendborg. Denne gang med mulighed for at købe premium-billetter, der giver adgang til finere portvine.

Svendborg: Billetsalget til årets Portvinsfestival er allerede i gang, men med et begrænset antal billetter på grund af coronavirus. Til gengæld kan man erhverve sig en premium-billet, der giver adgang til finere vine.

10 gode glas

Som besøgende på Portvinsfestivalen får man 10 gode glas portvin fra lokale vinbutikker samt et særligt armbånd, der giver mulighed for at købe portvine til festivalpriser.

Portvinsfestival.dk, der er arrangør af Portvinsfestivalen, der udover i Svendborg også lægger vejen forbi Odense og Vejle i sensommeren, har stort fokus på at skabe kendskab til de lokale vinbutikker, hvorfor det er vigtig for festivalarrangøren at tilbyde alle de lokale vinbutikker en stand til festivalen.

14. august løber dette års Portvinsfestival af stablen i Svendborg, og både almindelige billetter og premium-billetter kan nu købes på portvinsfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Teater i nyt lys

Annonce