Annonce
Ugeavisen Svendborg

Påsken står i eSportens tegn på Ollerup Gymnastikhøjskole

Der skal games, når der i påsken er lan-party på Ollerup Gymnastikhøjskole. Arkivfoto: Claus Thorsted
For fjerde gang er der OD-Lan på Ollerup Gymnastikhøjskole i påsken. Deltagerne skal ikke blot game men også en tur i svømmebassinet. Og der er god mad fra gymnastikhøjskolens køkken.
Annonce

Ollerup: 10. til 12. april afholder en gruppe frivillige i samarbejde med Ollerup Gymnastikforening og Gymnastikhøjskolen i Ollerup et eSport arrangement, kaldet OD-Lan. OD-Lan er en hyggelig weekend med spil, konkurrencer, aktiviteter og god mad fra gymnastikhøjskolens køkken. Skønt eSporten er i højsædet, vil der også være mulighed for at prøve kræfter med andre aktiviteter.

- Man også prøve faciliteterne som parkour, springcenteret eller vores svømmebassin. Esport handler om meget mere end blot gaming, det handler om at være en del af et fællesskab, udtaler Jens-Ole Hedelund i en pressemeddelelse.

Han er tovholder på OD-Lan.

- Vi ønsker at samle folk, som ønsker mere en blot et godt Lan party – folk som ønsker at lære noget nyt. Der vil være eSport instruktører til rådighed i løbet af weekenden, således at man kan søge råd og vejledning til det populære spil CS:GO, forklarer tovholderen.

Annonce

Høje mål

Det er fjerde gang med eSport på gymnastikhøjskolen. Sidste påske var der 90 deltagere, nu er målet 200 deltagere.

- Vores mål for fremtiden er at vokse stille og roligt til 300-400 deltagere, siger Jens-Ole Hedelund.

Arrangementet er fra fredag kl. 9 til søndag kl. 12 og er for alle over 10 år. Overnatning sker feltmæssigt i højskolens sale og lokaler, og der vil være instruktør og tovholder på under hele weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce