Annonce
Ugeavisen Svendborg

Personlige trænere i fin form efter forsinket åbning

Liam Potter og Rasmus Hellesen forand deres nyåbnede center. Foto: Michael Thorbjørnsen
Liam Potter og Rasmus Hellesen står bag PT Fabrikken, som er i fuld vigør efter coronanedlukningen.

Svendborg: Byens nye træningscenter, PT Fabrikken på Abildvej 5G, hvor PT står for Personlig Træning, fik på grund af forårets coronanedlukning en uheldig start, men nu er de to indehavere, Liam Potter og Rasmus Hellesen, i fuld gang og i fin form.

- Vi fik nøglerne til vores nye og 300 kvadratmeter store center sidst i februar og begyndte straks at renovere og indrette lokalerne. En åbningsreception midt i april var også under forberedelse, og vi så virkelig frem til at skulle åbne, fortæller Liam Potter.

Planerne fik statsminister Mette Frederiksen dog sat en stopper for, da hun i marts lukkede Danmark ned, og, skulle det vise sig, var trænings- og fitnesscentre blandt de sidste erhverv, der fik lov til at genåbne.

Annonce

- Det var bare uheldig timing, men det slog ikke vores humør og gå-på-mod ud. Vi fik mere tid til at gøre lokalerne i stand, og i maj begyndte vi så at tilbyde udendørs træning, hvor det lykkedes os at få lavet aftaler med enkeltpersoner, der ønskede personlig træning, men også at få stablet et par hold sammen til fællestræning, siger Rasmus Hellesen.

Kvalitet og ikke kvantitet

I juli kunne de to personlige trænere så endelig byde indenfor i PT Fabrikken, som ikke er et almindeligt fitnesscenter med flere hundrede medlemmer.

PT Fabrikken er udstyret med både maskiner til styrke, kredsløb og funktionel træning. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Det er slet ikke vores mål, for PT Fabrikken er ikke en standardvare, men et sted, hvor der er  fokus på den personlige 1-1 træning samt holdtræning og bootcamps med maksimalt seks deltagere. På den måde er der for os som instruktører overskud og tid til at have fokus på den enkeltes træning og udvikling, forklarer Liam Potter.


Vi tilbyder personlig træning og hold for helt almindelige mennesker, der gerne vil leve sundere, men har brug for hjælp til at komme i gang og fastholde processen om en ændret livsstil

Rasmus Hellesen


- Vi er begge instruktører, der sætter en ære i at videreuddanne sig og levere den bedst mulige ydelse, så her handler det om kvalitet og ikke kvantitet. Vi konkurrerer ikke på billige medlemskaber, men henvender os til folk, der værdsætter kompetente trænere og et vidensbaseret center, supplerer Rasmus Hellesen.

Annonce

17 års erfaring

Tilsammen har Liam Potter og Rasmus Hellesen 17 års erfaring som instruktører.

32-årige Rasmus Hellesen har taget sin træneruddannelse på Aalborg Sportshøjskole og har efterfølgende taget utallige kurser i både ind- og udland. Rasmus Hellesen tager sig i dag også af den fysiske træning af blandt andre håndboldspillerne fra GOG, mens Liam Potter står for styrketræningen af basketballspillerne i Svendborg Rabbits - hvor han i øvrigt selv har en fortid som spiller.

Det er Liam Potter (tv) og Rasmus Hellesen, der står bag det nyåbnede PT Fabrikken på Abildvej i Svendborg. Foto: Michael Thorbjørnsen

- PT Fabrikken er dog ikke for eliten, slet ikke, understreger trænerne.

- Vi tilbyder personlig træning og hold for helt almindelige mennesker, der gerne vil leve sundere, men har brug for hjælp til at komme i gang og fastholde processen om en ændret livsstil. Det handler først og fremmest om vægttab, muskelopbygning, men også om sund kost, stress, søvnvaner og generel velvære, siger Liam Potter.

 Liam Potter i gang med vægttræning. Foto: Michael Thorbjørnsen

Forløbet på 12 uger omfatter blandt andet opstartssamtale, screening og målsætninger, personligt tilpasset træningsprogrammer og koststrategier, kropsmålinger og fri mail- og telefonkorrespondance under hele forløbet.

Annonce

Kvinder og virksomheder

PT Fabrikken har også bootcamps og hold for kvinder som "Stærk mor" og "Før og efter fødslen". Disse hold, som starter op fire gange om året, har typisk et forløb på 10 uger.

Desuden tilbyder PT Fabrikken virksomhedsordninger, hvor man enten gennemføre træningen på selve virksomheden eller i lokalerne på Abildvej.

PT Fabrikken henvender sig først og fremmest til hr og fru Svendborg, men da Ugeavisen Svendborg var på besøg, spottede vi såmænd håndboldspilleren Morten Olsen, som spiller for både GOG og det danske landshold. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Utallige undersøgelser viser, at blot lidt fysisk træning øger produktiviteten og nedsætter sygefraværet, så der er god grund til at have akive og sunde medarbejdere i sin virksomhed, siger Ramus Hellesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Ugeavisen Svendborg

Åben have på bakketoppen

Ugeavisen Svendborg

Råt og poetisk

Annonce