Annonce
Ugeavisen Svendborg

Politisk kabaret med refleksioner og debat

Marianne Knorr fortolker Brechts sange den 21. februar. Pr-foto
Sangerinden Marianne Knorr og billedhuggeren Jens Galschiøt deltager i musikalsk samtalecafé
Annonce

Svendborg: Dage med Brecht inviterer fredag d. 21. februar kl 19.30 i Work2gether til "I disse tider", som er en musikalsk samtalecafé.

Her vil Marianne Knorr synge Brecht-sange, akkompagneret af Søen Tuxen, og billedhuggeren Jens Galschiøt fortæller med udgangspunkt i sangene, hvad Brechts sange sætter i gang hos ham - publikum inviteres med i en fælles undersøgelse af, hvad Brecht siger os "i disse tider".

- Bertolt Brecht udfordrede i sin samtid tidens mørke politiske kræfter med sine teaterstykker og sange. ”At tiderne skifter er sikkert og vist…!”, skrev Brecht. Hans sange udfordrer og berører os også i dag, men hvordan og hvorfor, spørger Peter Michaelsen, medarrangør af Dage med Brecht.

- Vi byder velkommen i den smukt restaurerede Tingsal i det nye gamle Tinghus til en stemningsfuld aften med strøg af politisk kabaret kombineret med indsigtsfulde refleksioner og inddragelse og debat med og iblandt publikum.

- Gæsterne kan publikum nyde Marianne Knorrs autentiske fortolkning af Brechts sange, få vækket sin nysgerrighed af Jens Galschiøts filtrering og måske give egne indtryk, udtryk og meninger til kende, siger Peter Michaelsen i en pressemeddelelse./exp

Billedhuggeren Jens Galschiøt fortæller, hvad Brechts sange sætter i gang hos ham. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce