Annonce
Ugeavisen Svendborg

Danskernes foretrukne bank for 12. år i træk: Populær bank i Voldgade

Filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Svendborg, Anita Møller Hegaard, glæder sig naturligvis over bankens topplacering. Arkivoto: Katrine Becher Damkjær
Arbejdernes Landsbank er danskernes foretrukne bank for 12. år i træk.

Svendborg: Arbejdernes Landsbank, som har en filial i Voldgade i Svendborg, er for 12. år i træk kåret som ”danskernes foretrukne bank” i Voxmeters store, årlige bankundersøgelse. Undersøgelsen bygger på svar fra 62.000 danskere, som har besvaret spørgsmål om rådgivning, produkter, services, kundeinformation, ledelse, image og markedsføring.

- Det er fuldstændig fantastisk, at vi i 2020 kunne fastholde vores position som ”danskernes foretrukne bank”.  Vi vil selvfølgelig fortsætte med at gå efter flere og mere tilfredse kunder i 2021, siger Anita Møller Hegaard, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Svendborg, i en pressemeddelelse.

Seriøs rådgivning

Ifølge undersøgelsen er det særligt inden for kompetent rådgivning, seriøs behandling, troværdighed og tillid til ledelsen, at de danske bankkunder giver høje karakterer til Arbejdernes Landsbank.

- Vi er meget stolte over de flotte tilbagemeldinger, som giver os stor lyst til at blive ved med at gøre kunderne tilfredse. Det gør vi ved at navigere efter sunde værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed. Vi rådgiver til kundens bedste - ikke bankens - og det kvitterer kunderne for, mener Anita Møller Hegaard.

Annonce

Bolighandler og billån

2020 var et meget anderledes år - også i Arbejdernes Landsbank i Svendborg. Filialen gennemførte markant flere onlinemøder med kunderne på grund af de begrænsede muligheder for at mødes ansigt-til-ansigt i filialen. Banken oplevede også stor kundetilgang og voksede på landsplan med over 14.000 flere privatkunder i 2020.


Vi er meget stolte over de flotte tilbagemeldinger, som giver os stor lyst til at blive ved med at gøre kunderne tilfredse. Det gør vi ved at navigere efter sunde værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed.

Anita Møller Hegaard


Kunderne har også gennemført flere bolighandler end de foregående år, og så har de grønne billån været i høj kurs:

- Vi har nogle af markedets billigste boliglån, og vi kan reagere hurtigt, når situationen kræver det. Og så har de "grønne billån" været voldsomt eftertragtede i år. Jeg vil skyde på, at cirka tre ud af 10 billån i 2020 har været grønne billån, som har en lavere rente og kan bruges til finansiering af elbiler og plug-in-hybrid biler, fortæller filialdirektøren.

Fakta om undersøgelsen

CEM Bank Intelligence fra Voxmeter er Danmarks største og mest dybdegående bankkundeundersøgelse.

Undersøgelsen er gennemført blandt ca. 62.000 tilfældigt udvalgte kunder i de 20 største banker i Danmark.

Det er 12. år i træk, at Arbejdernes Landsbank scorer højest i undersøgelsen.

Kåringen sker på baggrund af CEM-scoren, som beregnes efter alle de berøringsområder, kunderne har med bankerne, fx rådgivning, produkter, services, kundeinformation, ledelse, image og markedsføring.

Arbejdernes Landsbank fik i 2020 en samlet CEM-score på 7.525, hvilket er 261 point foran nærmeste konkurrent Ringkjøbing Landbobank. Den maksimale score er 11.000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce