Annonce
Ugeavisen Svendborg

Red Barnet klar med nyt projekt: Familier søges til ny oplevelsesklub

Red Barnet i Svendborg står bag en ny klub for familier, der gerne vil have oplevelser i naturen. Modelfoto: Mads Jensen
Naturfamilieoplevelsesklubben vil give børn og forældre mulighed for at møde andre familier.

Svendborg: Red Barnet starter en ny oplevelsesklub for naturfamilier op i Svendborg - og man søger nu interesserede familier og frivillige til projektet.

Klubben, der har fokus på friluftsliv og naturoplevelser, vil byde på socialt samvær, aktiviteter og udflugter for familier i Svendborg. Naturfamilieoplevelsesklubben vil give børn og familier i sårbare positioner tilbud om at deltage i skønne naturoplevelser sammen med andre børn og voksne.

- I klubben vil forældrene kunne deltage i aktiviteter sammen med deres børn i alderen 5-12 år. Alle de tilbudte aktiviteter er gratis, og der vil altid være mad og drikke inkluderet, når vi tager på tur. Større og mindre søskende er velkomne til at deltage i aktiviteterne, fortælles det i en pressemeddelelse fra Red Barnets afdeling i Svendborg.

Annonce

Den nye oplevelsesklub vil byde på sjove og spændende naturoplevelser, sejlture, udendørsmadlavning, museumsbesøg, udflugter og meget mere. Alle aktiviteterne i klubben er fyldt med leg, sjov, hygge og socialt samvær - en oplevelse for og med hele familien.

Fælles oplevelser

I klubben vil der være plads til 10-12 familier, og for at være medlem af klubben skal familierne deltage i minimum fire arrangementer om året.

Red Barnet Svendborg, der drives på 100 procent frivillig basis, har allerede en populær Familieoplevelsesklub. Her har man på trods af udfordringerne med covid-19 gennemført flere arrangementer i 2020, og i 2021 har klubben allerede afholdt to arrangementer, senest et velbesøgt påskearrangement, hvor man bla. havde en æggejagt og klippede påskepynt.

- Naturfamilieoplevelsesklubben vil give børn og forældre mulighed for at møde andre familier. Gennem fælles oplevelser og glæde over naturen, vil Naturfamilieoplevelsesklubben være med til at skabe nye venskaber og fællesskab mellem børn og voksne. Deltagelse i Naturfamilieoplevelsesklubben sker gennem henvisning fra skolen, kommunen eller lignende, uanset køn, alder, etnicitet, nationalitet og religion. Har du og din familie lyst til at være med i Naturoplevelsesklubben, så optager klubben medlemmer nu, skriver Red Barnet.

Vil du vide mere om Naturfamilieoplevelsesklubben i Svendborg kan du ringe til Red Barnet på telefonnummer 20530053. Du er også meget velkommen som frivillig i Red Barnet Svendborg, hvor du bliver en del af et aktivt og kreativt team med fokus på børns trivsel i Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Donation til flagallé

Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Annonce