Annonce
Ugeavisen Svendborg

Rekordsalg hos Ford: 100 Kuga'er solgt på kort tid

De seneste par måneder har N. Kjær Bilcentret solgt 100 nye Ford Kuga Plug-In Hybrider. På billedet ses indehaver Hans-Christian Kjær (th) og administrerende direktør Robert Hansen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Attraktiv pris på grund af afgiftssystemet har betydet stor efterspørgsel på ny SUV Plug-In Hybrid
Annonce

Svendborg: Forleden kunne salgspersonalet hos N. Kjær Bilcentret, Svendborgs Ford-forhandler på Odensevej, sætte en uofficiel rekord.

- I mine mange år branchen har jeg, så vidt jeg husker, ikke oplevet en større efterspørgsel på én model på så kort tid. Vi har således solgt 100 af vores Ford Kuga PHEV på et par måneder, men det er egentlig ikke det mest bemærkelsesværdige. Mere end 60 af vores kunder havde allerede bestilt den nye model uden at have set den i virkeligheden eller prøvekørt den, fordi vi på tidspunktet for salgsstarten ikke havde fået bilen til Svendborg endnu. Dét har vi dog aldrig prøvet før. Det er helt vildt, og vi har store forventninger til, at salget fortsætter med at vokse, fortæller Robert Hansen, administrerende direktør i bilfirmaet.

Hans-Christian Kjær, indehaver af N. Kjær Bilcentret, forklarer, at det er måden, det danske afgiftssystem er skruet sammen på, der gør, at Ford Kuga PHEV fås til en meget attraktiv pris netop nu.

- Noget tyder på, at den kan blive en af Danmarks mest solgte biler med den lave pris. Med en startpris på cirka 270.000 kroner har Ford skabt en prisleder, tilføjer han

Startprisen gælder mindste udstyrsniveau Trend, som dog er ganske veludstyret med bl.a. 18” alufælge, klimaanlæg, fartpilot, nøglefri start, parkeringssensorer for og bag, trådløs opladning af telefon, FordPass Connect indbygget modem og 8” touchskærm med bl.a. navigation.

Plug-In-udgaven af Ford Kuga er bygget op omkring en 2.5 liters benzinmotor, der yder 152 HK, som får hjælp af en 130 HK elmotor. Tilsammen leverer de hele 225 hestekræfter. Elmotorens batteri kan oplades derhjemme og på offentlige ladestationer. Når Kuga Plug-In Hybrud er fuldt opladet, kan den køre op til 56 kilometer på ren strøm.

- Skulle man have fået lyst til at se og prøve den nye Ford Kuga, så har vi altså fået flere modeller hjem nu, så der er nu mulighed for en prøvetur, siger Robert Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce