Annonce
Ugeavisen Svendborg

Rossen synger julen ind for 25. gang

Stig Rossen synger julen ind for 25. gang, men for Jasmin Gabay er det første gang, at hun synger julesange for et større publikum. Pr-foto
Den tidligere korsanger for Mariah Carey, Jasmin Gabay, er på scenen med stig Rossen til årets julekoncert i Svendborg Idrætscenter.
Annonce

Svendborg: Når Stig Rossen til december drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land. Søndag den 15. december kl. 16 gæster han Svendborg Idrætscenter, hvor man kan høre den populære sanger synge julesange fra ind- og udland.

Du kan vinde et par billetter til koncerten ved på Ugeavisen Svendborgs side på Facebook - under konkurrenceopslaget - lige at skive, hvem du gerne vil følges med. Der er 5x2 billetter på højkant, og konkurrencen slutter fredag den 25. okotber klokken 9.00.

- Der bliver som sædvanlig lagt op til en fantastisk hyggelig og stemningsfuld eftermiddag med højt humør og en tanke til refleksion, garanterer koncertarrangør Thomas Cleve Gustavsen fra LiveConcept i en pressemeddelelse.

Han mener, at årets julekoncert er en perfekt måde at komme højtiden i møde, og han garanterer, at man efter koncerten vil kunne mærke julestemningen komme snigende.Traditionen tro er julekoncerten med Stig Rossen og hans store orkester også med gæstesolist, og det er i år Jasmin Gabay

Man vil kunne genkende Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DR’s "Den store bagedyst 2018" og hendes stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede "Kiss Like This". Som korsanger har Jasmin optrådt med bl.a. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018.

Hun har også været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen.

- Der er god grund til at glæde sig til at opleve vidunderlige Jasmin Gabay live, når hun lyser scenen op som gæstesolist ved årets julekoncert, det bliver en stor juleoplevelse, lover Thomas Cleve Gustavsen.

Annonce

Noget magisk ved julen

Det er altid den ultimative jul, der indhyller Stig Rossens julekoncerter med de traditionelle og elskede sange.

- Julen er vores vigtigste højtid. Der er bare så mange budskaber, der ligger helt i tråd med min egen livsfilosofi, så for mig betyder julen rigtig meget. Der er noget magisk ved julen, siger Stig Rossen i pressemeddelelsen.

- Julens budskaber indeholder jo alt det bedste med kristne værdier som for eksempel tilgivelse. Selv bruger jeg tiden mellem jul og nytår til at kigge på året, der gik, og året, der kommer, og nyder den ro, der er i den periode, siger sangeren.

Julekoncerten vil som altid bringe publikum igennem et par hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, Stig Rossens egen personlige favorit, inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind i ”Dejlig er jorden”.

- Scenografien vil danne en flot ramme om julesangene og med et veloplagt orkester og kor, kan folk godt begynde at glæde sig, slutter Thomas Cleve Gustavsen.

Billetter til julekoncerten kan købes på Billet. dk, NemBillet.dk eller på Svendborg Events kontor i Maritimt Center.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce