Annonce
Ugeavisen Svendborg

Rund fødselsdag: Kort stop på karrierevej blev til 30 år i Svendborg

Steen Tinsfeldt, Middelfart Sparekasse i Svendborg, fylder 60 år lørdag 26. oktober. PR-foto
Steen Tinsfeldt, Middelfart Sparekasse i Svendborg, fylder 60 år lørdag 26. oktober.
Annonce

Svendborg: Det skulle kun have været et kortere stop på karrierevejen, da Steen Tinsfeldt og hustruen Lissa slog sig ned i Svendborg for 30 år siden.

Jobbet som afdelingsdirektør i Jyske Bank i Svendborg var et karrieremæssigt skridt opad, og udgangspunktet var at være i jobbet og byen i syv-otte år og se, hvad der så bød sig af muligheder.

Sådan gik det ikke, og derfor kan Steen Tinsfeldt lørdag 26. oktober fejre sin 60-års fødselsdag i hjemmet i Vindeby og se tilbage på 30 år i det sydfynske.

- Det var ikke planen, men når man som jeg nærmest er født og opvokset i en optimistjolle, så viste det sig, at Svendborg ikke var noget dumt valg. Samtidig begyndte børnene i skole, og med de rette jobmæssige udfordringer – ja, så endte vi med at blive i Svendborg, fortæller Steen Tinsfeldt i en pressemeddelelse.

Annonce

En ny udfordring

Ud af de 30 år i den sydfynske bankverden, har Steen Tinsfeldt i de seneste snart fire år arbejdet i Middelfart Sparekasse.

Steen Tinsfeldt så en udfordring i at være med til at bygge en ny afdeling op fra bunden.

- Det har været en lige så spændende oplevelse, som jeg forventede. At være med til - efter 26 år i byen - at åbne en ny afdeling uden en eneste og derfra skulle gøre afdelingen til både en god forretning og en synlig aktør på Sydfyn har været hårdt, lærerigt og udfordrende. Både jeg og kollegerne i afdelingen er derfor stolte af, at vi kan sige, at missionen er lykkedes – med mulighed for at bygge endnu mere på i de kommende år, siger Steen Tinsfeldt.

Annonce

Sejlads som hobby

Steen Tinsfeldt er født og opvokset i Fredericia, hvor sejlads var en stor del af hans opvækst. Sejladsen er fortsat den helt store hobby.

Og at Svendborg blev basen for Steen, Lissa og døtrene, har han ikke fortrudt.

- Svendborg er en by med et rigt kulturliv og natur i form af både skov, strand og vand. Her er også et spændende erhvervsliv, så både som bankmand og borger er det et dejligt område, siger Steen Tinsfeldt.

Åbent hus i Middelfart Sparekasse, Tinghusgade, fredag 25. oktober fra 13-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce