Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sadri sørger for friske pizzaer på Tåsinge

Sadri Musliu er ny indehaver af Napoli 2 på Sundbrovej i Lundby på Tåsinge. Foto: Michael Thorbjørnsen
Sadri Musliu har overtaget pizzeriet Napoli 2 i Lundby og kan nu se frem til lange arbejdsdage.

Lundby: Sandri Musliu, 34 år, er en særdeles foretagsom mand. Han er gift, far til to børn, fast arbejde på fabrikken Ceropa i Svendborg - og nu er han også indehaver af et pizzeria.

Sandri Musliu har således overtaget Napoli 2 - Pizza og Grill på Sundbrovej 106, hvor take away'en er nabo til Lundby Servicecenter/Automester.

- Jeg har overtaget pizzeriet sammen med min onkel, men det bliver først og fremmest mig, som kommer til at være bag disken det meste af tiden, fortæller Sandri Musliu, der har planer om en åbningstid hver dag fra 16-21 - også i weekender.

- Det bliver da sikkert hårdt i starten, men jeg håber da med tiden at kunne ansætte et par hjælpere, som kan træde til, når det behøves, siger han og indrømmer, at han slet ikke kan undvære at lave mad og godt kan live at have travlt.

Sandri Musliu byder i Napoli 2 på et menukort med 44 forskellige slags pizza, sandwich, burger, grillkylling, pommes frites og andet fastfood. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Jeg har i halvdelen af mit liv, siden jeg var 17 år, været ansat i restauranter og pizzeriaer, og jeg kan bare godt lidt at lave pizza og ikke mindst have kontakt til kunder, siger Sandri Musliu.

Han har arbejdet med mad på restauranter i hjemlandet Kosovo og på forskellige spisesteder i Svendborg, hvor han kom til i 2012.

Menukortet i Napoli 2 byder på 44 forskellige slags pizza, sandwich, burger, grillkylling, pommes frites og andet fastfood samt et udvalg i drikkevarer.

Han fortæller i al beskedenhed, at han er ret god til at lave pizza, fordi han tager sig god tid, og fordi han vil vælger gode og friske råvarer til sine toppings.

Napoli 2 fik sit navn, da det for et par år siden blev overtaget af indehaveren af Napoli Pizza i Vestergade i Svendborg, men han har altså nu valgt at sælge filialen på Tåsinge til Sandri Musliu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce