Annonce
Ugeavisen Svendborg

Se en animationsfilm blive til

Animator Frederik Villumsen er idémand og grundlægger af Team Generous, som i denne uge har åbent værksted i Svendbnorg. Foto: Andreas Bastiansen
Svendborg Graphic inviterer festivalgæsterne helt ind i maskinrummet, hvor animatorerne fra Team Generous arbejder på en kampagnefilm for Red Barnet.
Annonce

Svendborg: For 10 år siden gik et hold af professionelle animatorer for første gang sammen om at skabe en film til Red Barnet. Ingen af dem fik løn, så det var ren velgørenhed. Siden har Team Generous været samlet med jævne mellemrum og lavet film til bl.a. Læger uden Grænser, Børnefonden og WWF Verdensnaturfonden.

Nu markerer de 10-året ved at vende tilbage til udgangspunktet og lave en ny film til Red Barnet. Under Svendborg Graphic i denne uge kan du følge animatorernes arbejde med filmen, når Team Generous slår sig ned i Tingsalen i Work2gether og åbner deres værksted for publikum.

Den færdige film kommer til at vare cirka et minut, og selvom det ikke lyder af meget, svarer det til en hel uges arbejde for op til 10 mand. Som festivalgæst kan du følge hele den kreative proces med at udvikle filmen og stille spørgsmål undervejs.

Animator Frederik Villumsen er idémand og grundlægger af Team Generous. Han har sammensat holdet af professionelle animatorer, der tilbringer hele festivalugen i Svendborg. Den færdige film vises for publikum søndag eftermiddag (samme sted) klokken 15.

Værkstedet har åbent hver dag til fredag fra 14-16, lørdag 10-16 og søndag 10-14.

Der er gratis adgang med festivalarmbånd til alle aktiviteter.

Screenshot fra en af de film, som Team Generous har lavet for Red Barnet. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce