Annonce
Ugeavisen Svendborg

Selvforsvar og turbomotion - kun for mænd

Og så er der styrketræning. Det ligner dødløft. Privatfoto

Senior Idræt har flere tilbud kun for mænd. Mændene kan lære at forsvare sig selv og få pulsen helt op i det røde felt ved at spille hockey.

Annonce

Svendborg: Igen har Svendborg Senior idræt nye tilbud på efterårsprogrammet. Denne gang imødekommer foreningen et ønske om aktiviteter kun for mænd.

- Der er noget særligt ved mandefællesskaber. Og vi vil gerne give mændene mulighed for at vælge nogle aktiviteter, som de kan dyrke sammen med andre mænd, siger idrætskonsulent, Birthe Bergmann, Svendborg Senior idræt i en pressemeddelelse.

I samarbejde med Aikido-dojo Klubben i Svendborg tilbyder Senioridrætten voksne mænd at lære grundlæggende selvforsvar på en sjov måde sammen med andre. Formålet er at give nogle enkle praktiske redskaber til selvforsvar, herunder frigørelsesteknikker og indøve nogle metoder i den daglige færden, som kan gøre hverdagen mere tryg, men også arbejde med teknikker, der kan afhjælpe stress og uro.

- Vi træner i trygge rammer med det sociale i centrum og forhåbentlig krydret med en masse skæg og ballade og gode historier, siger instruktør Kim Rasmussen, der har undervist i det japanske selvforsvarssystem Aikido i mere end 30 år.

Træningen foregår i Ungdomsskolen på Abildvej 2 mandage kl. 16.30 - 18.00, første gang den 3. september.

På turbomotion er der plads til 25-30 mænd, der har fokus på grundtræning, styrketræning og konditionstræning. Når pulsen skal helt op, kan det være med forskellige former for intervaltræning eller gennem spil, f.eks. hockey. Man kan få en forsmag på turbomotion torsdag 30. august kl. 10-12 i Midtbyhallen på Johs. Jørgensensvej 10. Holdet begynder 6. september kl. 10-11 samme sted.

Mændene får pulsen op med et spil hockey. Privatfoto
Annonce

Spinning

Som tidligere har Svendborg Senior Idræt spinning på programmet. Men i den kommende sæson foregår spinning i samarbejde med centerchef Lars Christoffersen, SOLO fitness.

- Det betyder, at træningen nu sker på intelligente cykler i lokaler i SOLO fitness, oplyser idrætskonsulent Birthe Bergmann, Svendborg Senior Idræt.

Spinning begynder onsdag 5. september kl. 11.15 og foregår i SOLO fitness, Midtbyhallen, Johs. Jørgensens Vej 10, Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce