Annonce
Ugeavisen Svendborg

Senior Erhverv Svendborg 25 år: Deler glæder og bekymringer

Charlotte Petersen, senior erhverv svendborg
Annonce

Charlotte Petersen, 63 år, uddannet radiotelegrafist, Svendborg:

Efter 22 år gode år i kundeservice på Altia på Rødeledsvej blev jeg i 2014 ledig, da man lukkede ned for produktionen. Som 57-årig gav det anledning til masser af spørgsmål, for jeg ville gerne arbejde og havde rent økonomisk brug for et job. Men hvad kan jeg - og kan jeg stadig bruges, spurgte jeg hele tiden mig selv.

Det var en svær periode, for det var en stor udfordring at tackle jobsøgningen alene hjemmefra, men det ændrede sig, da jeg fik kontakt til Senior Erhverv Svendborg. Jeg blev modtaget med åbne arme af ligesindede og mødte fra første færd en række engagerede og aktive kvinder og mænd, der gerne ville hjælpe.

Jeg fornemmede snart, at huset var rummeligt, for her var der frit lejde til at tale uden at være bange for at sige noget, og det var en god oplevelse at kunne dele sine bekymringer, men også glæder, når det for eksempel lykkedes andre at få et job. Det gav en tro på, at det også kunne ske for mig.

Hurtigt blev Senior Erhverv Svendborg en god base for mig, hvor jeg blev bekræftet i, at man ikke blot kan vente på at tingene sker, og at et nyt job bliver serveret for dig, men at du aktivt må gøre noget ved din egen situation. Her er det en fordel at være sammen med andre, som er i samme båd, for du bliver i netværket motiveret til at gøre noget for både dig selv og andre i stedet for blot at sidde hjemme i sofaen og pille dig selv i navlen.

Jeg er i dag ansat i et vikariat i en virksomhed i Glamsbjerg, og når det udløber og hvis jeg ikke bliver tilbudt job, vender jeg måske tilbage til Senior Erhverv Svendborg for at hente støtte og energi til en ny jobsøgning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce