Annonce
Ugeavisen Svendborg

Senior Erhverv Svendborg 25 år: Et genialt fællesskab

Henrik Fløytrup. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Henrik Fløytrup, 56 år, uddannet maskintekniker, Svendborg:

Jeg var ansat i samme virksomhed i 15 år som it-konsulent, da virksomheden blev opkøbt og lukket ned - og jeg blev ledig.

Jeg blev ret hurtigt klar over, at jeg blev nødt til at sætte noget i stedet for mit job, for ellers ville jeg bare falde længere og længere ned i sofaen derhjemme. Da jeg fandt ud af, at det var langt sværere at få arbejde, end jeg først troede, kontaktede jeg Senior Erhverv Svendborg og opdagede ret hurtigt, at der her var tale om et genialt koncept, hvor der i den grad er tale om hjælp til selvhjælp.

Senior Erhverv Svendborg er først og fremmest fortællingen om et fællesskab, hvor man tænker positivt og ser muligheder i stedet for negativt og begræsninger. Selvom man får afslag på sine første mange ansøgninger, så animerer fællesskabet til fortsat at tro på, at der er et job derude. Desuden får man hjælp til at forbedre sin ansøgning, sit CV og man får gode tips til, hvordan man skal agere og hvad man skal sige til en jobsamtale.

Jeg har især haft glæde af at deltage i de virksomhedsbesøg, som Senior Erhverv Svendborg tager initiativ til. Her tager vi ud på lokale virksomheder og fortæller direktører og HR-chefer om vores arbejde, og hvorfor det ofte kan være en fordel at ansætte erfaren arbejdskraft. Her bliver vi trænet til at tale vores sag, og disse erfaringer tager vi med os, når og hvis vi en dag skal til jobsamtale.

Efter 10 måneders ledighed og medlemsskab af Senior Erhverv Svendborg fik jeg et job i en norskejet virksomhed og har i dag kontor i Fremtidsfabrikken

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce