Annonce
Ugeavisen Svendborg

Senior Erhverv Svendborg 25 år: Mødte erfaring og viden

Anne Thorald. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Anne Thorald, 54 år, uddannet akademiøkonom, Svendborg:

Ny i Svendborg, uden job - og hvad så?

Jeg flyttede i foråret 2020 med min mand fra Næstved til Svendborg, og da det skete midt i en coronatid, mistede jeg mit arbejde som servicekoordinator i en teknisk virksomhed.

Da jeg en dag var på Facebook, så jeg et opslag fra Senior Erhverv Svendborg, og jeg måtte simpelthen finde ud af, hvordan foreningen fungerer, om jeg kunne have gavn af et medlemsskab, men først og fremmest af et netværk.

Jeg oplevede fra dag 1 en stor viden i Senior Erhverv Svendborg, hvor jeg kunne få svar på alt vedrørende det at søge job. Jeg fik hjælp til at søge i diverse jobportaler og endda en profil på Linkedin.

Jeg oplever i lokalerne på Ryttervej, at alle nyder godt af såvel empati og gensidig respekt, som praktisk hjælp, fælles styrke, engagement og opmuntring. Følelsen af stadig at være produktiv, nyttig og påskønnet var velkommen i en ellers svær situation som nytilflytter uden job.

Jeg må sige, at både min mand og jeg har fået en god start på vores nye liv på Sydfyn, og det skyldes ikke mindst en generel positiv imødekommenhed på Sydfyn, men i  Senior Erhverv Svendborg i særdeleshed..

De mange gode råd og ideer var inspirerende, og selvom jeg kun var her i kort tid, var det at deltage i arbejdet og fællesskabet en god støtte og med til at holde motivation og humør i top.

Efter to måneder i Senior Erhverv Svendborg  kunne jeg i begyndelsen af august starte i nyt job i JF Medier i Odense, men jeg er ikke i tvivl: Bliver jeg arbejdsløs igen, så kommer jeg tilbage til Senior Erhverv Svendborg.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre ledige 50+ at melde sig ind.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce