Annonce
Ugeavisen Svendborg

Seniorakademi fejrer jubilæum i større lokaler

Svendborg Seniorakademi åbner ny sæson i større og flere lokaler - og fejrer 25 års jubilæum.
Annonce

Svendborg: Søndag den 27. september kan Svenndborg Seniorakademi, som har hjemme i Ørkildsgade, fejrer 25 års jubilæum med en lille fest og åbent hus - og den bedste og største jubilæumsgave er allerede i hus.

- Med god hjælp fra kommunen har vi fået mulighed for at leje 1. salen i Ørkildsgade 21. Det betyder, at vi kan tilbyde større og flere lokaler til vores medlemmer og dermed leve op til alle krav om god afstand og forsvarligt samvær. Det er vigtigt for os, at alle skal kunne føle sig trygge ved at deltage i vores arrangementer og aktiviteter, siger formand for Svendborg Seniorakademi, Mette Marslund.

- Vi har brug for at mødes og udveksle tanker og ideer og holde os i gang, ikke mindst i en utryg og usikker tid som denne. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at rammerne om samværet er trygge og forsvarlige, forklarer hun i en pressemeddelelse.

Svendborg Seniorakademi åbner den nye sæson med en række spændende aktivitetstilbud: Studiekredse og foredrag, debatgrupper og læsekredse, IT-hold og filmklub og meget andet.


Vi har brug for at mødes og udveksle tanker og ideer og holde os i gang, ikke mindst i en utryg og usikker tid som denne.

Mette Marslund


- Der bydes på masser af lærdom, oplevelser og socialt samvær. Og tilbuddet gælder alle nysgerrige seniorer i Svendborg-området, siger Mette Marslund.

Man kan høre mere om Svendborg Seniorakademi ved at ringe på telefon 30693767 eller besøge hjemmesiden www.seniorakademiet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce