Annonce
Ugeavisen Svendborg

Seniorer fejrer jubilæum på p-plads

Olga Schmidt (th) og Jette Ravnkilde med jubilæumsskriftet i hånden. Foto: Palle Christiansen
Svendborg Seniorakademi fejrer 25 års jubilæum på parkeringspladsen i Ørkildsgade.
Annonce

Svendborg: Hvad gør man midt i en coronatid, når Svendborg Senior Akademi gerne vil fejre 25 års jubilæum og hovedstammen af foreningens over 260 medlemmer er seniorer?

Foreningens formand, Mette Marslund, og hendes bestyrelse har tænkt i alternative baner og har besluttet at fejre jubilæet udendørs søndag den 27. september fra klokken 13 på parkeringspladsen bag domicilet i Ørkildsgade 21 - med maksimalt 50 deltagere.

- Svendborg Seniorakademi har givet megen livsglæde, viden og selvtillid til byens aktive seniorer igennem 25 år. Og ikke mindst det sociale samvær. Akademiet fortjener at blive fejret - også coroansituationen taget i betragtning, som vi dog tager nøje hensyn til.

- Alle interesserede er derfor meget velkomne til at deltage sammen med Svendborg Seniorakademis medlemmer. Det kræver dog tilmelding til 25 års jubilæet på www.seniorakademiet.dk. Der vil blive holdt både officielle og uofficielle taler, og serveres lidt snacks og vin, fortælles det i en pressemeddelelse fra Svendborg Senior Akademi.

Annonce

Jubilæumsskrift er trykt

En af Seniorakademiets ildsjæle, bestyrelsesmedlem Jette Ravnkilde, har skrevet et jubilæumsskrift, der udkommer på selve dagen. Det er netop blevet færdigtrykt.

- Et flot skrift, hvor Jette Ravnkilde har sat Svendborg Seniorakademi i et historisk perspektiv fra 1995-2020. Det 90-årige medlem, Olga Schmidt, der har været med i alle årene, har en mappe med udklip med akademiet gennem tiden, hvorfra dele af historien til jubilæumsskriftet har taget sit udgangspunkt,  oplyses det i pressemeddelelsen.

Formand Mette Marslund har også støttet med informationer.

Fra 2005 har Seniorakademiet haft mødefaciliteter i Ørkildsgade 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

"Bølge" af ny bykunst

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce