Annonce
Ugeavisen Svendborg

Seniorscenen tager hul på en ny sæson

Skuespillere fra Svendborg Seniorscene, da man i 2018 opførte en teaterkoncert om den sydfynske forfatter og ildsjæl Mads Hansen. Nu er Svendborg Seniorscene klar til nye projekter og søger i den forbindelse nye medspillere. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Svendborg Seniorscene er en gruppe på cirka 12 personer, som i de seneste ni år har beskæftiget sig med teater. Nyt i støbeskeen er en teaterkoncert om tåsingbo Søren Lolk.
Annonce

Svendborg: For alle teaterinteresserede på 50+ starter Svendborg Seniorscene en ny sæson op 12. januar på Færgegården i Svendborg. Svendborg Seniorscene er en underafdeling af Svendborg Fritidsteater med Marianne Kjær som teaterleder.

- Vi er en gruppe på cirka 12 personer som i de seneste ni år har beskæftiget os med teater. Dels gennem workshops hvor vi har fået sjov, spændende og lærerig undervisning af professionelle undervisere. Dels af skuespillere, korleder, samt Per Lundsgård fra Pantomimeteatret samt Marianne Kjær, oplyser formand Marianne Aagaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Vigtigst er lysten

Det vigtigste for at være med er lysten til teater, pointerer Marianne Kjær.

- Vi har i de senere år haft selvstændige forestillinger bl.a. en teaterkoncert om Mads Hansen, som blev vist på Hvidkilde, og en kabaret i Borgerforeningen. Derudover har nogle af medlemmerne deltage i "Livet der var engang" på Svendborg Assistens Kirkegård og som folkekor i "Da Svendborg blev moderne" samt en opførelse i Sct. Nicolai Kirke om Martin Luther. Det er ikke en forpligtigelse men et tilbud at deltage i forestillinger. Man tilmelder sig i det omfang man har tid, lyst og lejlighed, siger Marianne Kjær.

Seniorscenen mødes seks mødes seks søndage i januar, februar og marts. Der vil være workshop med prisbelønnet storyteller Maria Junghans samt besøg af Per Lundsgård.

Teater omfatter mange opgaver, det behøver ikke være på scenen som skuespiller men kan ligeledes være indenfor lyd, lys samt praktiske opgaver./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce