Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sindsforvirret Russell Crowe og sydkoreansk horror i Scala

Peninsula foregår fire år efter handlingen i den succerige forænger "Train to Busan".
Biografen i Svenbdorg har både premiere på en amerikansk thriller og på efterfølgeren til succefilmen ”Train to Busan”.
Annonce

Den sydkoreanske zombie-apokalypsefilm "Train to Busan" høstede priser og anmelderroser og solgte biografbilletter for næste 100 millioner dollars. Nu er efterfølgeren "Peninsula" på vej til Scala i Svendborg.

Filmen, som er det afsluttende kapitel i instruktøren Yeon Sang-gos zombie-trilogi, har premiere torsdag den 30. juli.

Handlingen foregår 4 år efter hændelserne i den foregående film. Jung-seok slap med nød og næppe ud af Sydkorea med livet i behold, da zombierne begyndte at hærge landet. Han lever en trøstesløs tilværelse i Hong Kong, da han modtager et tillokkende tilbud om at vende tilbage til halvøen, som nu er i karantæne.

Hans mission er at finde en efterladt lastbil midt i Seoul inden for en tidsfrist og slippe ubemærket fra halvøen. Men hans operation går ikke som planlagt, da hans team falder i et bagholdsangreb foranlediget af en mystisk milits, kendt som Unit 631, og ikke mindst den allestedsnærværende trussel fra horderne af blodtørstige zombier.

Annonce

Russel Crowe i magtspil

Samtidig med den sydkoreanske horrorfilm har en længe ventet amerikansk thriller premiere.

"Unhinged" bliver den første film, amerikanerne får lov at se i de genåbnede biografer efter måneders coronanedlukning, og den 30. juli har den også premiere i Scala i Svendborg.

Titlen betyder "sindsforvirret" eller "gået af hængslerne" på dansk, og den beskriver sindsstemningen hos den mandlige hovedperson, som spilles af Russel Crowe.

"Unhinged" beskrives som en psykologisk thriller med Oscar-vindende Russell Crowe i hovedrollen. Filmen udforsker den skrøbelige balance, der er i et samfund, og skildrer hvordan en person kan blive presset til sit yderste og skubbet ud over kanten af noget så simpelt som et skænderi i trafikken.

Rachel (Caren Pistorius) er kommet for sent ud ad døren på vej til arbejde. I et lyskryds kommer hun op at skændes med en fremmed mand (Russell Crow), der føler sig magtesløs og overset af systemet. Snart befinder Rachel – og alle hun elsker – sig i en situation hvor én mand har besluttet sig for at sætte et sidste præg på den verden som han foragter ved at lære hende en række dødbringende lektioner. Det følgende er et farligt spil mellem kat og mus, der viser én mands reaktion på et samfund der har vendt ryggen til ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Ugeavisen Svendborg

Trio i Thurø Kirke

Ugeavisen Svendborg

Vin og tapas på Øret

Annonce