Annonce
Ugeavisen Svendborg

Skarø: Gospelkor står for nytårskoncerten

Gospelkoret Arise giver nytårskoncert i Skarø Kirke 19. januar. PR Foto
Annonce

Skarø: Nytårskoncerten i Skarø Kirke sønadg 19. januar kl. 14 bliver i år med Gospelkoret Arise. Koret er inviteret af Menighedsrådet på Drejø, som også omfatter Skarø.

- Vi ville gerne have et gospelkor til vores nytårskoncert. Og så har vi fundet Arise, som vi har været i Skårup Kirke for at høre, siger Aase Sørensen, der er kirkeværge på Skarø.

Koret, der møder op med omkring 30 medlemmer, glæder sig til koncerten. Den bliver en blanding af flere genrer inden for gospel og byder blandt andet på Mariah Carey’s "Anytime You Need a Friend", gospelsalmen "Op al den Ting" af Claes Wegener, den afrikanske salme "Alpha and Omega" og en rigtig klassisk gospelsang - "Through it All" af Andrew Crouch.

I den bløde genre er balladen "Loved" af danske H.C. Jochimsen og et af korets nyeste numre "White Winter Hymnal" af Pentatonix. Selvfølgelig bliver publikum også inddraget i koncerten.

Korets dirigent, Christina Mellgren, har været korleder mange år, og står i spidsen for koret. Pianisten Rasmus Grønborg underviser på Svendborg Musikskole, og han styrer tangenterne.

Det er en tradition at holde nytårskoncerter på Skarø, og Aase Sørensen håber, at der kommer mange til koncerten.

- Alle er velkomne. Der er gratis entré, og efter koncerten inviteres på bobler, kaffe og kransekage i Skarø Forsamlingshus. Færgeturen fra Svendborg tager kun 35 minutter, siger Aase Sørensen./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce