Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sparekasse søger lokale kræfter

Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg. Pr-foto
Til foråret 2021 skal Middelfart Sparekasses garanter vælge et nyt repræsentantskab. Sparekassen er nu i gang med at finde kandidater, der ønsker en plads i repræsentantskabet. I Svendborg skal der findes mindst én.
Annonce

Svendborg: At Middelfart Sparekasse, som har en afdeling i Tinghusgade i Svendborg,  er en demokratisk virksomhed kommer til udtryk, når sparekassens garanter skal vælge et nyt repræsentantskab. Det sker næste gang i foråret 2021, hvor de i alt 50 pladser skal besættes for en fire-årig periode. Det er 12 pladser mere end i dag, hvor repræsentantskabet består af 38 medlemmer.

Middelfart Sparekasse har haft afdeling i Svendborg siden december 2015, og for første gang bliver der med sikkerhed mindst én sydfynbo i repræsentantskabet.

- For at sikre den bredest mulige geografiske spredning, er vedtægterne ændret, så alle afdelinger er sikret mindst én plads i repræsentantskabet. Afdelingen i Svendborg er en del af den fynske valgkreds, hvor i alt 16 af de 50 medlemmer skal vælges, forklarer Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg.

Annonce

Indblik og inspiration

Ud over, at repræsentantskabet har formelle pligter som at godkende sparekassens årsregnskab og at vælge bestyrelsen, så fungerer medlemmerne i høj grad som kundernes talerør over for sparekassens ledelse og bestyrelse.

- For at klæde medlemmer på til den rolle, får de dybere indblik i både sektoren generelt og sparekassen specifikt. Samtidig tilbyder vi spændende foredrag og arrangementer til medlemmerne, siger Steen Tinsfeldt.


Middelfart Sparekasse har haft afdeling i Svendborg siden december 2015, og for første gang bliver der med sikkerhed mindst én sydfynbo i repræsentantskabet

Fra artiklen


Middelfart Sparekasse opfordrer alle interesserede til at stille op. På sparekassens hjemmeside (midspar.dk/kandidat) er der mere information om valget og de få formelle krav, der er for at kunne stille op. Det er også via hjemmesiden, man kan melde sit kandidatur.

Selve valghandlingen kommer til at foregå i februar og marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce