Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sporten ser ambitiøst fremad

Jens Vogn (t.h.) havde ved uddelingen sidste år hele personalet med på scenen for at få overrakt prisen af formand for Svendborg Event, Kurt Mousten. Arkivfoto: Knud Mortensen
Sidste år vandt Sporten kategorien "bedste service" ved Best of Svendborg, og ambitionerne hos den lokale butik er at fortsætte den gode stil og deltage igen i år.
Annonce

SVENDBORG: Med 42,3 procent af stemmerne vandt Sporten kategorien "bedste service" ved Best of Svendborg 2018. Altså en relativ sikker sejr, som har haft stor betydning for såvel butik som medarbejdere.

- Prisen betyder utroligt meget for os, da det er vores kunder der har stemt på os, fordi de sætter pris på den service, vi yder, og fordi de kan lide at komme i butikken. Det er et kæmpe skulderklap til de ansatte i butikken, siger Jens Vogn, indehaver af Sporten i Tinghusgade. Han tilføjer:

- Vi ved alle sammen i byen, at kunderne skal have en god oplevelse, når de kommer i butikkerne, på den måde kan vi undgå, de handler på nettet eller andre steder.

Derfor mener Jens Vogn, at Best of Svendborg er et godt initiativ.

- Det kan være med til at give ekstra motivation rundt om i butikkerne, og det kommer jo til at gavne hele byen, siger han.

Her nyder Sportens medarbejdere stemningen før awardshowet ved sidste års Best of Svendborg. Arkivfoto: Knud Mortensen
Annonce

De sidste blev de første

Jens Vogn mindes uddelingen sidste år, hvor forventningerne da også var store blandt Sportens medarbejdere.

- Vi var meget spændte, specielt fordi vi var blandt de sidste, men vi håbede, og det lykkedes jo heldigvis, siger Jens Vogn.

Med hensyn til awardshowet, Best of Svendborgs store fest, er der også tilfredshed at spore hos Jens Vogn.

- Det var bare rigtigt godt, stemningen var i top, der var god musik, det kunne simpelthen ikke blive bedre, mener han.

Sporten har i flere år været sponsor og leverandør af tøj og udstyr til mange små og store klubber samt institutioner i det sydfynske, men også klubber i resten af landet får leveret tøj fra butikken i Svendborg. Men den helt store kunde er stadig de trofaste svendborgensere.

- Folk i Svendborg er meget trofaste. Vi kan mærke på omsætningen, når de tager på ferie, så det er klart, at en pris uddelt af vores kunder betyder utrolig meget, sagde Jens Vogn ved prisuddelingen sidste år. De øvrige nominerede var i øvrigt Monito, CKC Strik og Guldsmed Lauridsen. Jens Vogn og teamet i Sporten vil selvfølgelig gerne gentage succesen igen i år, og fra butiksindehaveren lyder det: - Det er heldigvis vores kunder, der bestemmer og gør prisen til noget særligt, så vi krydser fingrene.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce