Annonce
Ugeavisen Svendborg

Støtte til Thurø Gymnastik: Nye redskaber og aktivitetsdag på vej

Thurø Gymnastik har fået 20.450 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje. De penge skal blandt andet bruges på en aktivitetsdag den 23. august. Arkivfoto: John Fredy
Thurø Gymnastik har fået del i DIF og DGI's foreningspulje. Nærmere betegnet 20.450 kroner, der skal gå til nye redskaber og en aktivitetsdag senere i august.
Annonce

Thurø: De jubler i Thurø Gymnastik. For de har netop fået støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Det meddeler foreningen i en pressemeddelelse.

Formand Jens Thomsen ser især frem til at Thurø Gymnastik nu kan tilbyde endnu mere kvalitet i børnegymnastikken, samt give mulighed for, at nye målgrupper kommer ind i foreningen.

- Vi er en ny bestyrelse, der har gået og tænkt mange tanker om, hvordan vi skulle få genstartet Thurø Gymnastik – både på bagkant af coronaperioden, men også som følge af en ny bestyrelse. Derfor glæder det os, at vi har fået bevilliget penge, der nu kan sætte gang i de drømme og ønsker, vi fremadrettet har for vores forening, siger formanden i en pressemeddelelse.

Mere præcist har Thurø Gymnastik fået bevilliget 20.450 kroner i støtte fra DIF og DGI's sommerpulje.


Vi håber, at vi med denne bevilling kan være med til at skabe grundlag for endnu flere gode træningstimer for børn og voksne, som vi endnu ikke har set i vores forening. Pengene skal blandt andet bruges på tilskud til medlemskaber, som deltagerne til vores foreningsdag i august har mulighed for at vinde.

Mette Bjørn Breindahl, eventansvarlig i Thurø Gymnastik


Med bevillingen kan foreningen se frem til at komme i gang med at skabe en aktivitetsdag for thurinerne med præsentation af nye redskaber, konkurrencer og meget andet. Aktivitetsdagen er planlagt til den 23. august.

Annonce

Mulighed for at vinde billigere medlemskaber

I Thurø Gymnastik glæder bestyrelsen sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

- Vi håber, at vi med denne bevilling kan være med til at skabe grundlag for endnu flere gode træningstimer for børn og voksne, som vi endnu ikke har set i vores forening. Pengene skal blandt andet bruges på tilskud til medlemskaber, som deltagerne til vores foreningsdag i august har mulighed for at vinde, siger eventansvarlig i foreningen, Mette Bjørn Breindahl, i pressemeddelelsen og hun suppleres af næstformanden:

- I den kommende sæson har vi netop oprettet et ekstra springhold for børn, og derfor kan vi nu glæde både instruktører og børn med nye og forbedrede muligheder for springundervisningen. Så mangler vi bare, at en ny instruktør til vores voksen-gymnastikhold finder vej til os. Så skal vi ikke bede om mere - for denne sæson, tilføjer Katrine Myrup, der er næstformand.

Støttepuljen til Thurø Gymnastik

Den pulje, Thurø Gymnastik har fået del i, uddeler årligt i omegnen af 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce